dissabte, 18 d’agost del 2012

M'han acomiadat: Si cau a la casella de la desocupació, tranquil perquè el món no s'acaba a la seva empresa. Eviti el victimisme i pensi en les noves oportunitats. El Màrqueting Multi nivell com a opció de negoci.




Aquest vídeo és d'interès per entendre el multi negoci. http://youtu.be/J7F4ZWCEw3g

És la frase que cap volem dir al llarg de la nostra carrera professional, encara que en aquests temps, el "m'han acomiadat" s'escapa cada vegada de més boques. No es tracta d'abonar-se al vell refrany de mal de molts, consol de tontos, però saber que hi ha moltes més persones en la seva situació, tant que consola.

Si vostè ha estat premiat a la ruleta de la desocupació recentment, tranquil, perquè com assegura Eduard Nogués, col · laborador  formador juntament Ana M ª de la Mota distribuïdora independent de ORGANOGOLD, els acomiadaments no han de ser tan traumàtics. Aquí van uns consells perquè l'acomiadament no li amargui l'existència, veure vídeo.
http://vimeo.com/32552900

 El primer és relativitzar. Roosevelt deia que l'únic al que cal témer és al propi temor. Per Eduard Nogués una persona ben moblat filosòficament parlant i amb bons valors no es pren a la valenta un acomiadament. Quan el cap li comuniqui el seu cessament, pensi que, a més del treball, hi ha moltes més facetes en la vida i que hi ha món més enllà de la seva empresa. Sentir incertesa davant la nova situació és normal, però no tingui por. No serà tan terrible com espera, pot ser vostè la seva pròpia empresa.

- Mentalitat positiva. Davant d'un acomiadament es tanca una porta, però s'obren moltes més diferents. Pensi que potser el destí li ha donat aquest petit empenta per començar nous reptes. Potser és el moment de començar una nova etapa professional, fins i tot en un altre sector.
http://redidecore.organogold.com/r/ES/ES/

Un breu anàlisi de la situació. ¿S'ha plantejat per què l'han pogut destituir? Potser vostè no era feliç en el seu treball i projectava aquesta insatisfacció o s'havia equivocat de sector. Mai és tard per emprendre nous camins. De tota manera, no dediqui massa temps a analitzar les causes, ja que pot acabar pensant que s'ha comès una injustícia. Encara que fos així, deure mirar cap endavant .La qualitat del lideratge de Organogold a nivell mundial és altament respectada i molt coneguda. Queda patent en aquest vídeo amb una excel · lent formació improvisada que John Sachtouras a la limusina de camí a l'hotel de l'esdeveniment a Barcelona. John Sachtouras actualment és la vuitena persona que més diners guanya en la indústria del MLM en només 3 anys. 450.000 al mes. Caldrà fer-li cas, oi?.
http://vimeo.com/46196218

Nous horitzons. No cal que el primer dia després de l'acomiadament es dediqui a buscar feina. Preneu-vos el temps, però és imprescindible elaborar una llista de les seves possibilitats en diferents mercats i investigar com està cada un d'aquests sectors per als quals està preparat: la retribució, opcions de promocionar ...

- Aprofiti aquesta oportunitat. El procés de recerca de feina ha de servir per millorar altres condicions de la seva vida: fer esport, aprendre coses noves, és a dir, fer coses valuoses per vostè i pels altres.

- No agafeu la primera feina que li ofereixin. Una de les claus per fer bé la feina és que gaudim amb ell. Els pares de Mozart van haver de posar-li un cadenat al piano perquè no toqués a les nits, perquè la seva passió per la música era infinita. Com diu Eduard Nogués, "el motor del gaudi és molt més fort que el de l'obligació", gaudi treballant per a vostè en ORGANOGOLD i tindrà beneficis la primera setmana, és simple és CAFÈ amb Ganoderma és saludable és orgànic, veure vídeo http:/ /
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kw-rTWnY_x0

Si estàs disposat i tens la força i aptituds aquest és el teu futur, el teu propi cap, distribuïdor independent de ORGANOGOLD. Per contactar ....
redidecore@gmail.com   eduard.nogus@gmail.com

 Rebutgeu la vergonya. Per a què enganyar-nos, no és agradable comptar al nostre entorn que ens han acomiadat, però no el converteixi vostè mateix en un estigma social. L'ésser humà viu en un procés d'assaig i error i és normal equivocar-se. Elimini la paraula fracàs del seu diccionari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS