dimarts, 28 d’agost del 2012

Ganoderma lucidum l'Reishi se li atribueixen nombroses propietats medicinals. El Reishi actua directament sobre: El sistema immunològic El sistema circulatori El sistema nerviós



 L'ús d'herbes curatives naturals per tractar i arrencar d'arrel la causa de la malaltia crònica no és tasca fàcil. La medicina convencional sovint troba la manera de suprimir els símptomes de la malaltia. És per això que els metges solen receptar medicaments, com per calmar el dolor, antibiòtics i fins i tot els esteroides.
No obstant això, la medicina tradicional xinesa (MTX) busca la causa real de la malaltia per a un tractament equilibrat i complet.
Ganoderma lucidum compleix amb molts dels principis de curació de TCM. A continuació es presenten els quatre principis de curació més importants coberts per aquesta herba:
1) enfortir el sistema immunològic
Aquest és el requisit bàsic de curació. Millora la immunitat fa que el teu cos sigui més fort per lluitar contra els bacteris i la infecció pel virus.
Cada segon, una infinitat de gèrmens entren al seu cos una amenaça per a la seva salut. No es malalta perquè el seu sistema immunològic guanya les guerres cel · lulars. Ha guanyar aquestes guerres per poder viure.
De vegades, quan vostè perd, vostè cau malalt. Però quan es perd el mal durant un temps prolonga, tal que podria tenir càncer. Per als pacients amb càncer, el sistema immunològic juga un paper important per controlar i destruir les cèl · lules canceroses.
Així que aquest és el primer requisit de curació vital.
Ganoderma lucidum conté alta concentració de germani orgànic, polisacàrids i triterpens. Aquests components actius són assimilats per enfortir les nostres cèl · lules d'immunitat i millorar el nostre sistema immunològic.
A més d'això, el Ganoderma lucidum també regula el sistema immune per recuperar-se de les malalties autoimmunes i les reaccions al · lèrgiques com ara asma, artritis reumatoide i el lupus.
La regulació del sistema immunològic és bona per impulsar les cèl · lules d'immunitat i suprimir les cèl · lules hiperactives. Això produeix un efecte d'equilibri.
No obstant això, en centrar exclusivament en l'enfortiment del sistema immunològic, podem curar els pacients amb pressió arterial alta o vessament cerebral?
No, és inútil per enfortir el seu sistema immunològic. És per això que necessitem del segon principi de la curació important ...
2) Eliminar l'obstrucció circulatòria
Per als problemes anteriors, cal eliminar l'obstrucció circulatòria per a la millora de la salut significativament. El bloqueig circulatori pot ser causat per l'acumulació de colesterol, els greixos, coàguls de sang i altres substàncies estranyes en els vasos sanguinis o els vasos limfàtics.
Molts suplements d'herbes es centren en millorar el sistema immunològic. Això no és realment suficient. Cal eliminar de forma eficaç el bloqueig a una circulació més suau i saludable cos.
Ganoderma lucidum és molt potent en la millora de la circulació sanguínia i eliminar el bloqueig circulatori amb els seus triterpens i adenosina monofosfat (AMP).
A més d'això, algunes malalties són incurables amb els principis de curació anteriorment anotats. Per tant, necessitem un tercer ...
3) Millorar l'energia del cos
Prengui un pacient amb cor feble, per exemple. En millorar el seu sistema immunològic i l'eliminació del seu bloqueig circulatori, podem realçar la seva energia del cor?
En realitat no. És per això que necessitem herbes per millorar la seva energia perquè els seus òrgans funcionin normalment.
Ganoderma lucidum també té com a missió potenciar la nostra energia i millora el nostre funcionament dels òrgans, especialment el cor. A part d'això, hi ha una cosa més important que ha de fer.
4) neutralitzar i eliminar tòxics
El cos humà es malalta a causa de l'acumulació de tòxics en el cos. Mira pacient amb malaltia de la pell. Si podem enfortir el seu sistema immunològic, eliminar el seu bloqueig circulatori i millorar la seva energia, podem curar?
És molt poc probable.
Hem de neutralitzar les substàncies tòxiques acumulades i extreure cap a fora del seu cos. Només llavors podem veure una millora significativa.
Ha desfer-se de substàncies tòxiques del seu cos abans que realment pugui curar la seva malaltia. Sense neutralitzar i eliminar substàncies tòxiques del cos, qualsevol tipus de malaltia és molt difícil de curar.
Ganoderma lucidum juga un paper important en la neutralització i l'eliminació de substàncies tòxiques del cos. Aquest fong és particularment efectiu a causa del seu ric contingut de minerals (especialment germani orgànic) i la superòxid forta antioxidant natural, dismutasa (SOD).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS