dilluns, 27 d’agost del 2012

Oportunitat de Negoci Propi Somies amb el teu negoci propi? Vols ser lliure financerament? Treballant per "el cap" només "el cap" es fa ric.



 El nostre model de negoci es basa en el mercadeig en xarxa. El mercadeig en xarxa és una indústria molt poderosa que ha existit en els EUA i el món per més de 50 anys. Només l'any passat la indústria de màrqueting en xarxa sobrepasso els 30 Bilions en venda.
Segons l'economista de renom mundial Paul Zane Pilzer, la indústria de màrqueting en xarxa està experimentant un creixement explosiu. Persones comuns i fins i tot propietaris de negocis tradicionals s'estan donant compte del poder d'aquesta indústria multimilionària. El mercadeig en xarxa li permet ser el seu propi cap, amo del seu propi negoci i crear els seus horaris de treball, tot això a un baix cost si ho compara amb el cost de muntar un negoci tradicional.
És Fàcil, és Simple, és Cafè.Òrgan Gold és el Cafè Milionari.
Sabia vostè que el cafè és el producte més comercialitzat al món després del petroli. Sabia vostè que el cafè és la beguda més consumida al món després de l'aigua. El Cafè es consumeix en tots els països del món i en Nord Amèrica només s'estima que hi ha 255 milions d'prenedors de cafè. Com si vostè vengués un producte que milions de persones consumeixen de 3 a 5 vegades al dia i alguns paguen fins 4,00 $ per tassa. Què tal si vostè vengués un producte el qual la majoria de les persones no poden viure sense ell?
S'ha fixat en les línies de persones a Starbucks cada matí i en els seus preus. S'ha adonat com la companyia McDonald està fent més èmfasi en el cafè que a les hamburgueses i ha redissenyat la majoria dels seus negocis amb el nom de McCafé. Ja es va adonar que la companyia Dunkin Donuts canvi el seu logo a una taxa de Cafè.
Canvia el teu Cafè i canviaràs la teva vida
El nostre negoci de cafè ven un cafè comú i corrent, primerament és un cafè deliciós gourmet de la més alta qualitat. Segon té un component de salut que cap altre tipus de cafè té, aquest component de salut es diu Ganoderma lucidum. La Ganoderma és un tresor de la medicina tradicional xinesa que s'usa per estabilitzar les funcions del metabolisme, prevenir i curar múltiples malalties.
El nostre Cafè Òrgan Gold és salut en forma de cafè. El Cafè amb Ganoderma és un concepte nou que ha vingut a revolucionar el mercat del Cafè i la salut. Mai abans en la nostra història havia existit tanta consciència col · lectiva sobre la salut i el benestar personal, tots volem estar saludables i romandre saludables. Amb només canviar la marca de cafè estaràs prenent salut. Amb el nostre cafè vostè segueix assaborint el deliciós gust d'un bon Cafè gourmet mentre que el seu cos es beneficia de les propietats de la Ganoderma.
Conegui els productes d'Orgue Gold Conegui el Cafè òrgan Gold Gourmet amb Ganoderma 100% Orgànica. Entre els nostres productes hi ha el Cafè Negre Gourmet òrgan Gold, Te Verd Orgànic Gourmet òrgan Gold, Cafè Latte Gourmet òrgan Gold, Mocha Gourmet òrgan Gold i Xocolata Gourmet òrgan Gold >>>
Ganoderma lucidum, la Herba Miraculosa
La Ganoderma es coneix i s'usa en l'Orient des de fa més de 4.000 anys. És considerada per la medicina tradicional Xina com el "Rei de les herbes" o la "Herba Miraculosa" per la seva capacitat d'ajudar al cos a millorar la seva habilitat de curació. La Ganoderma és essencialment un aliment que conté més de 150 antioxidants i fitonutrients, és el més proper a la perfecció nutricional trobat en la naturalesa.
Estudis recents en universitats dels EUA, Anglaterra, Xina i Japó han demostrat científicament les propietats curatives de la Ganoderma. També coneguda com "Reishi" o el "Fong Vermell" té entre altres les següents propietats: Oxigena el cos, promou més energia i vigor, desintoxica naturalment el cos, millora la qualitat de dormir, dóna suport a la circulació sanguínia, enforteix el sistema immunològic, promou la salut i la longevitat.
Conegui els Beneficis de la Ganoderma lucidum nostre Cafè òrgan Gold té Ganoderma lucidum de la més alta qualitat 100% orgànic certificat. Llegiu més sobre els beneficis de la Ganoderma lucidum >>>
El Rei dels Plans de Compensació
Òrgan Gold compensa nostre negoci propi permetent guanyar diners de set maneres les quals inclou guany diari, setmanal, mensual i trimestral. Per primera vegada en la indústria de màrqueting en xarxa tenim a la nostra disposició una mercaderia que podem comprar i vendre a preus més baixos que els de la competència i encara guanyem diners.
La gran majoria dels productes venuts per altres companyies de màrqueting en xarxa són de molt alta qualitat però al mateix temps els seus preus són més alts que els de la competència. Aquesta realitat redueix el potencial de clients als quals li pots vendre. Nosaltres oferim una tassa de cafè Gourmet amb 100% Ganoderma Orgànica certificada a un preu més baixos que qualsevol McDonald 's, Starbucks, Dunkin Donuts i altres competidors.
La clau del triomf en mercadeig en xarxa és al poder de la duplicació a mesura que construeix el seu equip de treball. No només guanyes diners pel 100% del teu esforç sinó també per l'esforç de tots en el teu equip. Ja hi ha moltíssimes persones guanyant diners amb el "Cafè Milionari"
Conegui com es Guanya Diners amb el seu propi negoci del Cafè òrgan Gold Llegiu en detalls com guanyar diners diari, setmanal, mensual i trimestral a través del "Rei dels plans de Compensació". També pot veure els vídeos que detallen les set maneres de guanyar diners amb Òrgan Gold >>>
El poder del Treball en Equip
Quan comenci el seu propi negoci amb el cafè milionari no estarà sol, vostè i el seu negoci tenen tot un equip de suport que creix diàriament.
Ja van conèixer el producte que és el nou concepte de cafè saludable amb 100% Ganoderma Orgànica, Ja conèixer el "Rei dels Plans de Compensació", ara sota els falta unir a l'equip correcte. El producte i els diners són molt importants, però l'equip de treball és el que realment fa la diferència. En l'equip del "Golden Coffee Club" vostè és el més important. Perquè tot l'equip triomfi tots hem de triomfar.
El nostre objectiu és assolir la llibertat financera a través del mercadeig en xarxa amb el Cafè milionari. Per aconseguir-ho ens enfoquem en l'entrenament personalitzat que requereix cada integrant. Mentre vostè aprèn els detalls del negoci, nosaltres li donem l'atenció necessària perquè la seva xarxa creixi sense cap pèrdua de temps.
Prengui acció hora perquè el seu futur financer canviï positivament. Contacti'ns i uniu l'equip guanyador del Cafè Milionaris.
Comença Avui a guanyar diners amb teu propi negoci del Cafè milionari teu futur és a les teves mans, comença avui a guanyar diners des de casa teva. En el negoci del Cafè milionari tu ets el teu propi cap, tu poses el teu propi horari, el teu esforç es multiplica i es converteix en molts diners. No perdis temps truca'ns ara mateix >>> 93.757 28 29 --- 629.488.390 ---- 656.343.157 És la teva oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS