divendres, 6 de juliol del 2012

L'economia no et funciona tan bé com tu vols?, vols guanyar diners?. Et proposo com fer-ho treballant pel teu compte i tindre uns bons ingressos setmana a setmana.



Benvolguts :  L'economia no et funciona tan bé com tu vols?, vols  guanyar diners?. Et proposo com fer-ho treballant pel teu compte i tindre uns bons ingressos setmana a setmana.
Prevenir és el millor antídot; i lluitar en contra de qualsevol malaltia, està a les nostres mans amb *ganoderma. (*Organo Gold).
L'esperança i la tranquil·litat és tan simple com prendre...cafè, te, xocolata i cafè amb llet o *moka(xocolata i cafè).
La lluita per combatre i millorar tots els símptomes que ens impliquen en el benestar de la nostra salut està en *Organo Gold *Ganoderma.
Notareu en el transcurs dels dies una millora gradual, un benestar i la regulació de tots els òrgans que per qualsevol afecció poguessin estar en deterioració.
T'adjunto  aquesta  presentació  en  línia, en  la qual  tant l'Anna  com jo ho estem fent  i  crec que serà del  teu interès o de l’ interès  d’ algú que tu coneixes i li agradi el cafè saludable.
01 Guanys Mitjançant la venda al detall:
La venda al detall és la base de l'oportunitat amb *Organo Gold. Venent productes de *Organo Gold al detall, podrà guanyar beneficis generosos de més del 100%. (Es paga diàriament i/o setmanalment)
02 Bo Accelerat:
Pots començar a guanyar diners ara mateix! Guanyi entre €20 i €150 per cada paquet de productes promocionals de *OG venut, sense límits en la quantitat de paquets que vengui. (Es paga setmanalment)
03 Bo d'Equip Dual:
Associï's i faci créixer la seva xarxa. Crei, dirigeixi i motivi dos equips de negocis, un a la seva mà esquerra i l'altre en la dreta, i podran guanyar potencialment per a vostè més de $50.000. (Es paga setmanalment)
04 Bo de *Uninivell:
L'essència d'una vida d'ingressos residuals. Rebi bonificacions per comandes de productes o recompres dins del seu grup en nou nivells. (Es paga mensualment)
05 Bo d'Igualació:
Desenvolupi el seu equip personal. Qualifiqui per guanyar un percentatge de les bonificacions de *Uninivell guanyades pels seus Distribuïdors Patrocinats Personalment en 4 nivells. (Es paga mensualment)
06 Bo Generacional:
Converteixi's en líder de *OG i reculli les recompenses. Pot guanyar bonificacions addicionals de quatre generacions de distribuïdors safir i superiors. (Es paga mensualment)
07 Bo Col·lectiu:
L'última recompensa. Ho ajudem a arribar més enllà dels seus somnis i a compartir un 3% del total del volum global subjecte a comissions en un mateix nivell. (Es guanya mensualment i es paga trimestralment)
Atentament, Eduard Nogués i Anna Maria de la Mota  
Coordinadors comarcals CATALANO-MARESME.
T / 93.757 28 29.


Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS