divendres, 13 de juliol del 2012

Andrea Fabra, diputada del PP, als espanyols que patiran una retallada en les prestacions per desocupació:¡Qué se jodan!”


El PSOE ha exigit aquest dijous la dimissió de la diputada del PP Andrea Fabra per cridar suposadament “que es fotin!” quan el president del Govern, Mariano Rajoy, va anunciar aquest dimecres al Congrés una retallada en les prestacions per desocupació. (VEURE *VIDEO) http://youtu.be/ddjq12-zhf8

En un vídeo difós en internet es pot veure a diversos diputats del PP aplaudint les mesures de retallada anunciades, en aquest moment la rebaixa de la prestació per desocupació a partir del setè mes del 60% actual. Entre ells, la diputada popular per Castelló, que aplaudeix també alhora que crida suposadament “que es fotin!”. Davant aquesta actitud, des del PSOE s'ha reclamat a Andrea Fabra que abandoni el seu escó. “No és digna de representar als ciutadans”, ha indicat el PSOE en una anotació en Twitter.

La filla de l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra s'ha convertit en ‘*trending *topping’ la nit d'aquest dijous en Twitter. En segona posició d'aquesta xarxa social s'ha situat també el *hashtag #*DiputadosDelPPAplaudiendo, on els usuaris de la xarxa social expressen la seva indignació per l'actitud dels diputats populars davant les mesures de retallada.

Els usuaris de Twitter reclamen la dimissió d'Andrea Fabra, a la qual critiquen durament pel que han definit majoritàriament com a “actitud *chulesca”. Referències al seu pare, Carlos Fabra, relatives a la quantitat de vegades que ha guanyat la Loteria de Nadal, així com al seu sou com a diputada es barregen amb comentaris en els quals es facilita la seva adreça de correu electrònic al Congrés per traslladar-li directament la seva indignació.

*AES EXIGEIX L'IMMEDIAT LLIURAMENT DE LA SEVA ACTA

Reproduïm el comunicat remès per Alternativa Espanyola (*AES) sobre aquest nou escàndol d'un representant de la família Fabra:

“La diputada del Partit Popular per València, Andrea Fabra, de cognoms vinculats als clans familiars de la casta política, durant el debat sobre les noves retallades aplicades pel govern de Mariano Rajoy, en anunciar-se la retallada de les prestacions per desocupació, a més d'aplaudir *entusiásticamente, va rubricar el seu fervor amb un sonor ‘Que es fotin!’.

En un país amb més de cinc milions d'aturats, amb nombroses famílies amb tots els seus membres en atur, amb índexs creixents de pobresa, no cap major insult per part d'un representant públic ni major demostració de quin és el seu pensament social.

*AES considera inacceptable i intolerable que una diputada escupi sobre la tragèdia de l'atur que assota a punts espanyols.

*AES estima insuficient qualsevol tipus de disculpa o justificació per part de la diputada i del grup popular al Congrés.

*AES exigeix al Partit Popular, ja que difícilment la diputada ho farà motu proprio, que reclami a la seva diputada l'immediat lliurament de la seva acta i la seva inhabilitació per tornar a ocupar qualsevol lloc dins del partit”.

1 comentari:

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS