dijous, 7 de juny del 2012

Va fugir de l'estudi després de l'agressió Cops de puny i bufetades d'un polític neonazi grec a dues candidates a diputades en un debat a TV



Ordre d'arrest per al portaveu del partit Clarejar Daurat, *Ilias *Kasidiaris, després de la brutal agressió a les dues dones en directe en el plató.

La fiscalia grega ha dictat una ordre d'arrest contra el portaveu del partit neonazi grec Clarejar Daurat, *Ilias *Kasidiaris, per agredir avui a dues candidates a diputades durant un debat televisat, informa Efe.

Bufetades i cops de puny

L'incident es va produir durant un programa de la cadena *ANT-1 en el qual, a més de *Kasidiaris, participaven Liana *Kanelli i *Rena *Dourou, candidates al Parlament pel Partit Comunista i per la formació esquerrana *Syriza, respectivament.

El debat va ser pujant de to fins que el portaveu del partit neonazi va llançar un got d'aigua a la cara de *Dourou, i es va dirigir després cap a la política comunista, a la qual va propinar diverses bufetades i cops de puny.

Va fugir de l'estudi després de l'agressió

La reacció de *Kasidiaris es va produir després que *Dourou li recordés que va a ser processat, acusat d'haver participat en la pallissa a un estudiant a Atenes l'any 2007. Després de la seva agressió, el dirigent neonazi va fugir de l'estudi de televisió.

La fiscal *Eleni *Raikou ha emès una ordre d'arrest contra el diputat de Clarejar Daurat, que no gaudeix d'immunitat parlamentària ja que el Legislatiu va ser dissolt a causa de la celebració d'eleccions el proper dia 17 de juny.

Per la seva banda, l'agredida *Kanelli va indicar que el comportament del neonazi mostra el perquè els grecs que van recolzar a Clarejar Daurat, en les eleccions del maig passat, haurien de retirar ara el seu vot a aquesta formació, que amenaça amb expulsar a tots els immigrants il·legals i barrar i electrificar les fronteres del país mediterrani.

"Amb el poder del seu vot el 17 de juny, els ciutadans han d'aïllar a tots els *matones, que no dubten a copejar en qualsevol ocasió", va indicar la política comunista, segons recull el diari "*Ekathimerini".

En les eleccions del passat 6 de maig, Clarejar Daurat va aconseguir entrar al Parlament després d'obtenir el 6,97 % dels vots, un enorme salt des del 0,3 % que la formació ultra va aconseguir en 2009. Els sondejos per als propers comicis donen a aquest partit entre el 4,5 i el 5,8 % dels vots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS