dimarts, 8 de maig del 2012

Josep Anglada retreu a Puyol que la ment ara el que tant va defensar: "CiU va vendre Catalunya a l'Islam sense mesurar les conseqüències".


El president de Plataforma *per Catalunya, Josep Anglada, assenyala que les recents declaracions de Jordi Pujol en les quals reconeix la nul·la voluntat d'integració dels immigrants musulmans avalen un dels arguments que el seu partit porta denunciant durant anys. El líder identitari va lamentar són embargament que les paraules de l'expresident de la Generalitat ”arribin tard i en un context on la població musulmana supera els 400.000 membres a Catalunya”. El líder identitari va recordar que “va ser precisament CiU qui va obrir les portes a la immigració magrebina a Catalunya sota el mandat del propi Pujol”.

En aquest sentit el president de *PxC va denunciar que CiU promogués ”l'arribada massiva i posterior regularització d'immigrants musulmans en el marc dels acords polítics i industrials amb el govern marroquí perquè la indústria catalana s'establís al Marroc”. “En definitiva”, va afegir, “CiU va segellar un pacte que perjudicava doblement als interessos de Catalunya en engegar la seva islamització i el desmantellament de la indústria catalana”.

Anglada va qualificar aquests acords de “irresponsables i suïcides”, la qual cosa li porta a una conclusió: “CiU va vendre Catalunya a l'Islam sense mesurar les conseqüències. Ara estem sent testimonis de com sorgeix una societat paral·lela sense voluntat d'abandonar una cultura retrògrada i d'assumir els valors que ens han permès construir una societat avançada i en la qual es respecten les llibertats individuals”.

El pitjor per a Anglada és que CiU, “lluny d'esmenar els errors del passat, els està reeditant”. I va posar un nou exemple per *apuntalar la seva tesi: “Recentment, Artur Mes va viatjar al Marroc per festejar a la dictadura *alauí, seguir *deslocalizando a la ja *maltrecha indústria catalana i, el més sorprenent de tot, elogiar el paper dels immigrants marroquins a Catalunya, aquests mateixos que acaparen les ajudes socials que la gent de casa ha generat durant anys d'esforç i treball”.

Per tot això, Anglada lamenta que, igual que ha fet ara Pujol, molts polítics reconeguin “el perill que suposa l'Islam per a Catalunya només quan no hi ha micròfons a prop o quan ja han deixat l'activitat política”. Est va ser també el cas de l'ex president del Parlament de Catalunya i ex*lider d'ERC, *Heribert Barrera, qui en les seves memòries alertava sobre la impossible convivència entre immigrants musulmans i catalans autòctons.

Per a Anglada, existeix “un pacte de silenci de la classe política en relació amb els problemes que ha portat amb si la immigració, encoratjada indistintament per governs d'un i un altre color”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS