dimecres, 30 de maig del 2012

Cada vegada en som més Solidaritat Catalana per la Independència.


Cada vegada és més gran el ressò de la nostra tasca. Cada vegada creix més l'amplitud de les nostres recerques.SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA ha esdevingut el far que il · lumina la recerca d'un FUTUR segrestat i tergiversat des de les esferes del poder. No en tenim prou de repetir sense el més Mínim SENTIT CRÍTIC ni rigor intel · lectual que Catalunya va entrar a començament del segle XXI en una mena de forat negre, del qual no pot sortir degut a la centralització l'estat ESPANYOL.

 
La decadència, la pestanya negra de la banca i les entitats financeres,, l'exclusión del eix mediterrani, són topics sense cap mena de fonament. O més ben dit: Els únics fonaments que tenen és el que ha cavat sota. Els nostres peus i dins la nostra ment la repeticions multisecular d'aquests mateixos topics.

Fa anys que exposo que no hi podia haver cap mena de crisi en un país com el Nostre que s'expandeix arreu sense cap mena de complex.
Que el comerç català irradia tota la Mediterrània ia tot el món Fins a no deixar res que no dugui els quatre barres marcades sobre els productes; és una obvietat preclara de la qual en donen fe els desenes i desenes de consolidades empreses que van establir- hi. Llavors, com que ara Sabem que tota la descoberta i conquestadel mercat mundial va ser feta exclusivament des de Catalunya i per catalans.
Si sumem ara Solidaritat Democràtica per la Independensia i la potència econòmica de Catalunya, Amb la demografia i la potència econòmica de la Va néixer catalana completa, aquí no hi ha decadència, ni estancament. Potser per AIXÒ MATEIX no ho fem: perque, tal vegada, hauriem de Començar a repensar-ho tot. Perque, com Pot ser que una potència aixi no Comptes AMB Escriptors de vàlua i renom? Com Pot ser que no Comptes AMB pintors, arquitectes, teorics de l'art, Inventors, i personalitats que ressaltessin al MATEIX nivell que els hi Seus Companys Navegants, militars, Comerciants i Polítics?On són Els nostres Valors Ensenya? Perque, de tenyir-els, Els vam tenyir. I jo estic convençut que AMB l'Esforç dels investigadors de Nova Història i Amb el suport il 'entusiasmi de Tots vosaltres, a la fi, ho podrem acabar sabent: Amb l'estudi, el rigor, la recerca, el pensament i els tats que anem i anirem trobant.
Els qui DEFENSEM el pensament i els Raons, Els documents i els Proves, Els qui NOMÉS donem Crèdit a les activitats ia les fonts, degudament contrastades, i no retem cap mena d'adulació a l'eixorquia del poder Dominant, Sabem que Tot just som a l'inici d'una gran tasca. De la tasca immensa, lluminosa, resplendent de la Restauració de nostres Passat col · lectiu. A Poc a Poc, sense Pressa, sense adulacions, però AMB pas Ferm i decidit, convençuts que el que anem trobant no Pot ser fruit d'1 perversió de casualitats, ho anirem destapant tot.
Des d'aquí us encoratgem, doncs, a seguir-nos ia fertilit · lectius Protagonistes directes, vius i vivificadors d'AQUESTA gran gesta de Solidaritat Catalana per la Indeoendencia de la recuperació de la nostra Història drets nacionals i estat propi.
Per viure Millor i poder Sortir de la crisi Catalunya necessita urgentment la independència

 
Cada any Espanya premsa ALS catalans 22.000 Milions d'euros en Seguros que van a Espanya i no tornin a Catalunya. Aixó significa un espoli fiscal de 3.000 euros per persona i any (12.000 euros per cada família de quatre persones). Amb la independència recuperarem aquest espoli fiscal i el podrem invertir a Catalunya per viure Millor i poder Sortir de la crisi.

 
Més sanitat, educació i Ajudes a la dependència: Amb la independència podrem incrementar un 70% el Pressupost de la Generalitat i invertir més en educació, sanitat i Ajudes a la dependència.

 
Increment de la pensió per a la gent gran: Amb Estat propi podrem incrementar cada pensió en 2.500 euros més l'any. Destinarem 6.400 Milions d'euros (dels 22.000 Milions que cada any ENS premsa Espanya) a incrementar un 15% els pensions de vídues i jubilats.
Beques-Salari per a la gent jove: Amb la independència podrem crear un sistema de beques-Salari perque Els joves puguin excel · lir i concentrar-se a els estudis i tinguin Totes els Oportunitats per progressar.
Per generar Llocs de Treball i assegurar el futur de les empreses: NOMÉS AMB Estat propi podrem disposar d'infraestructures de primer nivell, acabar Amb els peatges, fer que Els nostres ports siguin la porta d'Àsia a Europa, i Gaudir d'Aeroports i trens que connectin Catalunya amb el món. Amb la fi de l'espoli fiscal Els Treballadors gaudiran de Millors Triennis, els empreses paguessin Menys Seguros i obtindran més ajuts per a la innovació i la recerca.
Recuperarem la Dignitat i podrem potenciar Els nostres Valors: NOMÉS si som lliures podrem recuperar la nostra Dignitat. No haurem de suportar per més temps el menyspreu i Els Insults d'Espanya i podrem potenciar Els nostres Valors Propis: el Treball, l'Esforç, l'Estalvi, la iniciativa, l'esperit emprenedor, la innovació.

 
Construirem 1 democràcia de Qualitat: el nou Estat català podrà construir-se sobre una base democràtica de Qualitat, sense els cotilles i els rèmores del franquisme que encara perdurin en la democràcia de baixa Qualitat espanyola. Podrem organitzar referèndums vinculants, podrem triar Els consells comarcals i els vegueries a través del vot directe, aprovarem una llei d'informació i de transparència en els administracions aboquen públicas.

 
Podrem protegir el paisatge i el medi ambient: Amb la independència podrem decidir quin model energétic Volem i potenciar els energies renovables. Alhora podrem protegir el paisatge i el medi ambient de l'Especulació, perque tota la sobirania estarà propera al territori i la ciutadania podrà exercir un major control sobre el paisatge i Els recursos naturals.

 
Podrem potenciar l'esport i Gaudir de seleccions Nacionals: l'Estat català podrà competir a nivell internacional AMB seleccions Esportives propies, el qual ENS permetrà Gaudir i emocionar-nos AMB Les nostres seleccions. A més, AIXÒ ENS permetrà potenciar l'activitat esportiva i permetre a molts més joves catalans competir a nivell internacional.Espanya no canviarà, Tot és centralitza a Madrid i assumeixen i potencien l'empobriment de la perifèria per aconseguir-ho

 
Espanya ja ha decidit que Madrid 'en la capital i el centre de TOT i assumeixen i potencien l'empobriment de la perifèria per aconseguir-ho: El projecte nacional espanyol de fermen de Madrid la capital política i econòmica de l'Estat al Preu d' empobrir la perifèria està completament Consolidat i no te marxa enrere. El procés de centralització del poder polític i Econòmic a Madrid contínua i continuarà i Espanya Treballa a consciència per accelerar-ho: és centralitza tot, un empreses i multinacionals, infraestructures, corredors Ferroviaris, vols intercontinentals, talent, recerca, 'entitats Financeres ... Continua a Espanya és acceptar que Catalunya serà un país de Segona, pobre i desindustrialitzat que s'acabarà especialitzant en el turisme, l'hostaleria i els Segones Residències.La independència és un Procés segur: els perills i els incerteses de la independència han desaparegut
Espanya no ho Pot aturar: avui, en el si de la Unió Europea està Prohibit recórrer a l'myspace de la Força per aturar 01:00 Procés Pacífic. Espanya ja no Pot recórrer a l'myspace de la Força per aturar el procès d'independència del poble català. La Consulta sobre la Independència n'ha Estat El Millor Exemple.

 
No perdrem Clients ni mercat perque el mercat és global: Amb la Globalització, el mercat espanyol ha perdut importància per a les empreses catalans i Els boicots comercials no és Poden portar a la pràctica en un món global on Tothom compra en funcionament de la Qualitat / cost. El cas de l'va intentar de boicot al cava va acabar AMB 01:00 incrementar de les exportacions de cava A tot el món. Avui El nostre mercat és el món.
Romandrem a la UE: els Juristes internacionals de PRESTIGI coincideixen a determinar que Catalunya, Escòcia o Flandes romandran a la Unió Europea Quan declarin la independència. Som part de la UE, Els catalans tenim drets com a ciutadans de la UE i Els ciutadans de la resta de la UE tinença drets garantits a Catalunya. El cas de Flandes ENS marca el camí: Brussel · les és la capital de Flandes i de la UE i Quan Flandes 'en 1 Estat independent continuarà formant part, lògicament, de la UE.L'única camí possible per Avançar és la independència perque l'autonomisme i el Federalisme han fracassat.

 
La dura sentència del TC contra l'Estatut ha comportat que els Altres Propostes per fertilit Avançar Catalunya que no són la proclamació d'independència (el concert Econòmic, l'Estat federal o més autonomisme) Estiguin condemnades al més absolut FRACAS perque necessitin la reforma de la Constitució il 'acordar del PSOE i el PP. Si PP i PSOE no han permès un Estatut d'autonomia retallat, com promouran una reforma de la Constitució per satisfer Els catalans AMB més Diners i més poder?. Nomes proclamar la independència està al Nostre abast perque és l'única cosa que NOMÉS depen de nosaltres.La proclamació d'independència és la via legal que ENS marca l'ONU per assolir l'Estat propi

 
La sentència de la Cort Internacional de Justícia de l'ONU respecte a la proclamació unilateral d'independència per part de Kosovo, ha dictaminat que la via de la proclamació unilateral per accedir a la Condició d'Estat és legítima i s'ajusta perfectament aplicable a Dret internacional. Quan 1 Estat com l'espanyol no permet el referèndum o la negociació, la proclamació unilateral d'independència és el camí que la comunitat internacional ENS ha Marcat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS