dilluns, 16 d’abril del 2012

*Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein: una dona en les caceres del Rei



AMANT DELS GRANS SAFARIS, S'OCUPA DELS DETALLS DEL REI I QUE ESTIGUI BEN ATÈS
La princesa alemanya *Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein, una noble la principal activitat de la qual és escórrer-se en els ambients econòmics i de poder és, segons els comentaris no publicats, la responsable de l'organització de les caceres reals, que han acabat en accident després de la caiguda que ha sofert el Rei Juan Carlos a Botswana. Pel que sembla, *Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein, esmentada per la periodista Pilar *Eyre en el seu polèmic llibre La solitud de la reina, és una atractiva dona amb gran influència en la Prefectura de l'Estat. L'absència fins al dilluns de Donya Sofia, que es troba a Grècia celebrant la Pasqua ortodoxa, i que no ha volat a Madrid per estar aquest cap de setmana al costat del seu marit, posa de *maifiesto la situació familiar i matrimonial en la qual es troba La Zarzuela.

*Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein -*Corinna *Larsen de soltera-, de 46 anys, dues vegades divorciada i mare de dos fills, va adquirir el títol de princesa després del seu matrimoni en 2000 amb el príncep *Casimir *zu *Sayn-*Wittgenstein *Berleburg, del que es va separar en 2005. Bolcada en els seus negocis, impulsora de campanyes solidàries, amb una intensa vida social i molt aficionada a la vela i la caça -dues passions que comparteix amb Don Joan Carlos-, la princesa *Corinna, que passa llargues temporades a Espanya, ha estat vinculada sentimentalment amb el Rei de forma reiterada en els últims anys.

Als rumors que el Rei té més que una relació d'amistat amb *Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein, s'uneix un altre que van més enllà, com que estaria vivint prop del propi palau de La Zarzuela, o que ja l'hauria presentat als seus fills.

A *Corinna *zu *Sayn-*Wittgensteinle fascinen les caceres i és *reesponsable de les seves *salidfas a Àfrica, encarregant-se dels detalls. La relació podria tenir el seu origen en 2006. Llavors El Mundo va publicar una informació sobre un viatge al Parc Nacional de *Timanfaya i a Platja Blanca. Segons sembla, poc abans *Corinna va organitzar una festa en el sud d'Alemanya amb motiu de la visita del Rei.

La princesa *Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein va negociar almenys en una ocasió en nom de Don Joan Carlos davant el príncep *saudíAlwaleed *bin *Talal *Alsaud, que posseeix una de les majors fortunes del seu país i ocupa el lloc 29 en la llista Forbes dels personatges més rics del món.

El multimilionari és nebot del rei d'Aràbia Saudita, *Abdalá *bin *Abdelaziz, i coneix des de fa més d'un lustre al monarca espanyol. Diumenge passat, precisament, Don Joan Carlos li va enviar una carta de felicitació després de l'arxiu en l'Audiència de Palma d'una denúncia per violació presentada contra ell a Eivissa per una jove model en l'estiu de 2008.

El príncep *Alwaleed *bin *Talal, president de *Kingdom Holding Company, un gegantesc conglomerat empresarial amb inversions en bancs, hotels, companyies informàtiques i mitjans de comunicació, va rebre en 2007 a la princesa *Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein en la seva caserna general de Riad, la capital d'Aràbia Saudita, en la seva qualitat de “representant de La seva Majestat el Rei Juan Carlos d'Espanya”.

Un portaveu oficial de La Zarzuela va assenyalar, no obstant això, que la Casa del Rei “no té constància que *Corinna *zu *Sayn-*Wittgenstein hagi representat a La seva Majestat en cap ocasió”. El mateix portaveu va afegir que al cap de l'Estat “solament li representen els alts càrrecs autoritzats de l'Administració espanyola”.

> En la imatge, d'esquerra a dreta, el *jovero britànic Patrick *Mavros, el Rei Don Joan Carlos i Alexander *Mavros, fill del joier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS