dilluns, 16 d’abril del 2012

Don Joan Carlos es desplaça fins a Àfrica per caçar elefants



Mentre des del Govern es demana austeritat i s'aproven retallades, el rei es va a caçar elefants a Àfrica
El Rei Don Joan Carlos ha sofert un accident mentre es trobava de caça a Bostwana, segons han informat diversos mitjans de comunicació. El monarca estava caçant elefants, activitat a la qual és aficionat.

Això succeeix *dias després que el seu nét *Froilán es disparés en un peu mentre realitzava practiques de tir amb el seu pare. Com a resultat d'aquesta pràctica prohibida en nens menors de 14 anys, el Partit *Animalista presentarà una querella dimecres que ve dia 18 a les 11.30 en el Jutjat d'Instrucció de Soria.

Rebutgem frontalment que els membres de la Casa Real practiquin la caça, considerada com una activitat violenta, en la qual cada any moren milions d'animals i desenes de persones de forma accidental.

Resulta inacceptable que Don Joan Carlos es desplaci fins a Àfrica per caçar elefants, mentre des del Govern es demana austeritat i s'aproven retallades que faran el dia a dia cada vegada més complicat als ciutadans espanyols.

En la mateixa setmana en què la Casa Real ha volgut rentar la seva imatge anunciant la retallada de despeses, el rei Don Joan Carlos es desplaça fins a Àfrica per caçar elefants, gastant-se entre 7 i 20 mil euros per cada animal abatut. La despesa mitjana d'un safari són 35.000 euros per persona.

'Sembla vergonyós que mentre el *presupusto assignat a la Casa Real només ha sofert una retallada d'un 2%, el Rei malbarati diners de tots en una pràctica freturosa d'ètica cap als animals.

La majoria dels membres de la Família Real són aficionats a aquest esport terrible. Fa uns mesos anunciàvem que Don Joan Carlos havia demanat una cadira especial ergonòmica per anar de caça.

Rebutgem absolutament l'actitud de la Casa Real espanyola. 'És vergonyós que es financin amb els diners de tots aficions relacionades amb el maltractament animal com la tauromàquia i la caça, pràctiques a les quals s'hauria de posar fi'.
‹ Suposo que en el Palau de la Zarzuela s'estaran preparant per la qual se'ls ve damunt; no és para menys. M'imagino que tota la *parafernalia que envolta a la Família Real s'haurà posat de nou en funcionament quan fumegen encara els focs d'Iñaki *Urdangarín. Ho tenen complicat. Ho tenen difícil perquè aquells aplaudiments que els Reis van escoltar al congrés dels Diputats pocs dies després d'haver denunciat "un comportament poc exemplar" i assegurar que "la justícia a Espanya era igual per a tots", avui no els escoltarien. És profundament molesto mirar aquesta fotografia; fereix, danya, agredeix. ›

‹ No podem permetre'ns un Cap de l'Estat que es marxa de cacera al sud de *Africa i a canvi de varis milers d'euros lleva la vida a un elefant per recolzar el seu bell cap, la seva trompa de *Dumbo, la seva mirada sense vida en un arbre i, rifle en mà, fer-se aquesta fotografia que dol. No podem permetre'ns aquestes frivolitats amb la qual està caient, no és un comportament gens exemplar. ›

1 comentari:

  1. totalment d'acord Eduard ,es inacceptable tot el que esta succeint a "la Espanya profunda", hem de lluitar per nosaltres, i per defensar la nostra terra. des de fa anys enrere, cada vegada es veu més clar l'odi i menyspreu que es genera en la peninsula iberica cap al nostre poble i cultura, hem de parar-lo com sigui, i com cada dia està més clar, la nostra única solució és la independència, o ens arrossegaran a l'abisme amb ells.
    Salut i independència company

    Catalans per l'independència.

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS