dilluns, 11 de gener del 2021

Anna Grau, la feixista anticatalana, se suma a un partit retrògrad i ultra com el de Ciutadans, que despotrica obsessivament de Catalunya en comptes de fer política, i que per defensar les seves «idees», menteix dient que a les escoles catalanes hi ha espies que controlen si els nens parlen en català, la tindrem de numero dues.

 





La ciclotímia política de vodevil i farandulera té aquestes coses, quan aquesta periodista anticatalana se suma a un partit retrògrad i ultra com el de Ciutadans, que no veu que el malparlar obsessivament de Catalunya en comptes de fer política, els està sumint en la desaparició de l' partit liderat per la de Jerez Inés Acostades.


Ciutadans va de mal en pitjor. No s'acaba d'assabentar que la catalanofòbia, el frikisme televisiu i les mentides tenen un recorregut molt curt. Acaba de fitxar la periodista i escriptora Anna Grau com a número dos de la candidatura de Cs per Barcelona a la desesperada com inútil revulsiu, potser pel seu tarannà sectari i ultranacionalista espanyol, per a les pròximes eleccions de Catalunya, segons indiquen fonts de el partit .


La seva presentació oficial es farà aquest dilluns en un acte a la capital catalana al costat de la presidenta de Cs, Inés Acostades, i a el candidat a la Presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa. Més 'vedettes' a la política catalana, en comptes de polítics, en un partit que està a punt de desaparèixer, però que va recollint als més anticatalanistes com si això fos la solució. Ja veuen que no ha estat així en el temps.


La teatralització per la qual Anna Grau ocupa aquest lloc, és per despit i afront de Acostades, ja que aquest havia de ser per a Lorena Roldán, que el 30 de desembre passat anunciava que deixava Ciutadans per discrepàncies amb l'estratègia del seu líder i que seria la número dos de l'PP per Barcelona als comicis autonòmics. Millor haguessin acudit a algun programa de Tele5 si volien algú amb més preparació en tergiversar debats o d'insult fàcil.


Roldán era la portaveu de Cs al Senat i portaveu al Parlament de Catalunya i, encara que havia guanyat les primàries a Catalunya, després l'Executiva en un colossal tupinada la va substituir per Carrizosa. Anna Grau va mantenir una relació amb l'escriptor ultraconservador Fernando Sánchez Dragó. Grau es va afiliar a Ciutadans l'11 de novembre de 2019, un dia després que la formació taronja s'enfonsés en les últimes eleccions generals, en les que va passar de 57 diputats al Congrés a deu.


La psicosi d'aquesta periodista, com si li faltés afecte emocional, el porta a dir coses com que per defensar les seves «idees», l'amenacen. Una de les més passades va ser fa només unes setmanes quan va assegurar que a les escoles catalanes hi ha espies que controlen si els nens parlen en català. Poden recuperar-lo en aquest tuit des de Twitter:

https://twitter.com/i/status/1331142597801365505






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS