dimarts, 4 de desembre del 2018

ELS TREBALLADORS POBRES QUE VOTEN A L'DRETA I LA ULTRA DRETA, SÓN COM ELS GOSSOS, QUE DEFENSEN L'AMO VIJILAN LA CASA, PERÒ VIUEN FORA. A dalt l'extrema dreta: PROGRAMA ELECTORAL VOX, aquestes són els deu Mesures de Vox per a Espanya.







1. Deportació de migrants legals i il·legals
Vox defensa la deportació de migrants il·legals (en tots els casos), com legals (si aquests cometen algun delicte). Així mateix, plantegen que aquells que realitzin "activitats contra la sobirania, seguretat o la independència nacional" també puguin perdre la nacionalitat adquirida.

La formació d'Abascal proposa "quotes d'origen" per prioritzar a les "nacionalitats que comparteixen idioma i importants" i mantinguin "llaços d'amistat i cultura amb Espanya". A més, condicionen la migració "atenent a les necessitats de l'economia espanyola i a la capacitat d'integració de l'immigrant".

2. Murs "infranquejables" a Ceuta i Melilla
Dins de l'epígraf "defensa, seguretat i fronteres", el partit d'ultradreta advoca pel "tancament de mesquites fonamentalistes" i la "expulsió dels imams que propaguin l'integrisme, el menyspreu a la dona, o la jihad".

Vox vol "aixecar un mur infranquejable a Ceuta i Melilla" i "incrementar i racionalitzar el pressupost de Defensa" i exigeix ​​"la publicació de dades sobre nacionalitat i origen en estadístiques de delictes".

3. Suspensió d'autonomies i il·legalització de partits
El primer punt del programa de Vox és la "suspensió de l'autonomia catalana fins a la derrota sense pal·liatius del colpisme" i la "depuració de responsabilitats civils i penals". A més, demana il·legalitzar "els partits, associacions o ONGs que persegueixin la destrucció de la unitat territorial de la nació i de la seva sobirania".

En suprimir l'Estat autonòmic, Vox també proposa la supressió de les "televisions regionals, els defensors del poble, els consells consultius o les agències meteorològiques". També vol reduir un 50% els alcaldes i els regidors.

4. Defensa de les "gestes i gestes nacionals"
"Un sol govern i un sol parlament per a tot Espanya", subratlla el partit d'Abascal, que proposa un "pla integral per al coneixement, difusió i protecció de la identitat nacional i de l'aportació d'Espanya a la civilització ia la història universal, amb especial atenció a les gestes i gestes dels nostres herois nacionals ".

Vox vol "dotar de la màxima protecció jurídica als símbols de la nació, especialment la bandera, l'himne i la corona". A més, aposta pel "agreujament de les penes per les ofenses i ultratges a Espanya i els seus símbols o emblemes".

5. Vox, en contra de la "ideologia de gènere"
El partit d'extrema dreta demana també la "derogació llei de violència de gènere" i de "tota norma que discrimini un sexe d'un altre" i la "supressió d'organismes feministes radicals subvencionats" amb el seu corresponent "persecució efectiva de denúncies falses".

El que aquest partit planteja és "una llei de violència intrafamiliar que protegeixi la mateixa manera a gent gran, homes, dones i nens" i una altra "llei a favor de la custòdia compartida".

Vox no preveu que l'avortament sigui un dret de les dones i es mostra en contra de l'actual llei, que també proposa derogar. Aposta per la "defensa de la vida des de la concepció fins a la mort natural".

6. Derogar la llei de Memòria Històrica: els dos bàndols van lluitar per Espanya
La formació proposa la "derogació immediata de la Llei de Memòria Històrica" ​​i subratlla que "cap parlament està legitimat per definir el nostre passat, i menys excloent als espanyols que difereixen de les seves definicions".

Diu que aquesta llei "no pot utilitzar-se el passat per dividir-nos", sinó que "cal homenatjar conjuntament a tots els que, des de perspectives històriques diferents, van lluitar per Espanya".

En el seu lloc, Vox proposa "una llei de memòria dignitat i justícia per a les víctimes del terrorisme", i una "creació d'un memorial de les víctimes del terrorisme". A més, exigeix ​​una "depuració de responsabilitats als que, des de l'estat o des de les forces de seguretat, hagin negociat i pactat amb terroristes".

7. Reducció d'impostos i la liberalització del sòl
Per al partit d'Abascal cal una "eliminació de taxes públiques i una revolució fiscal". Defensen la rebaixa "radical" de l'impost de la renda, amb un "augment significatiu del mínim personal i familiar exempt a 12.000 euros" i un "tipus únic fix del 20% fins als 60.000 euros". Una altra de les seves propostes és l'eliminació de l'impost de successions i donacions ".

Dins el pla econòmic de Vox destaca la seva proposta de liberalització del sòl, és a dir, "convertir en sòl apte per ser urbanitzat tot el que no hagi d'estar necessàriament protegit per motius d'interès públic convenientment justificats".

8. En defensa de la tauromàquia i la caça
En matèria "cultural", una de les seves banderes és impulsar una llei de protecció de la tauromàquia "com a part del patrimoni cultural espanyol" i la protecció de la caça com "activitat necessària i tradicional del món rural".

9. Supressió de quotes "per sexe o qualsevol causa"
La formació d'ultradreta aposta per una reforma electoral perquè "valgui el mateix el vot de tots els espanyols", i que els diputats no responguin davant els partits sinó "davant els electors". La seva proposta també inclou la supressió de quotes "per sexe o qualsevol causa".

10. "Un nou tractat europeu"
Vox vol "impulsar a Brussel·les un nou tractat europeu" i "incidir en la bilateralitat en les relacions internacionals, abandonant
organismes supranacionals si són contraris als interessos d'Espanya ".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS