dimecres, 8 d’agost del 2018

No voldria treure-us la raó sobre les vostres reivindicacions, que les teniu, peeeero ... si ets taxista pots: tallar carrers, paralitzar una ciutat, aeroports, estacions, cremar coses a la carretera, manifestar-se, perjudicar la principal font d'ingressos del país en ple estiu . Però si ets català i fas una concentració PACÍFICA davant d'una conselleria ... Terrorisme, insults, sedició i 30 anys de presó. Algú m'ho explica? ".







Automòbils autònoms:

En 2018 apareixeran els primers cotxes autodistribuidos per al públic. Al voltant de 2020, la indústria completa començarà a ser interrompuda. Ja no vols tenir un cotxe. Cridarà a un cotxe amb el telèfon, es mostrarà en la seva ubicació i el portarà al seu destí. No necessitarà estacionar, només pagarà per la distància recorreguda i podrà ser productiu mentre condueix. Els nostres nens mai obtindran una llicència de conduir i mai posseiran un cotxe.

Canviaran les ciutats, perquè necessitarem 90-95% menys cotxes per això. Podem transformar les antigues places d'aparcament en parcs. 1,2 milions de persones moren cada any en accidents automobilístics a tot el món. Ara tenim un accident cada 100.000 quilòmetres, amb una conducció autònoma que caurà a un accident en 10 milions de quilòmetres. Això estalviarà un milió de vides cada any.

La majoria de les empreses d'automòbils probablement s'aniran a la fallida. Les empreses d'automòbils tradicionals intenten l'enfocament evolutiu i simplement construeixen un cotxe millor, mentre que les companyies de tecnologia (Tesla, Apple, Google) faran l'enfocament revolucionari i construiran un ordinador sobre rodes.

Molts enginyers de Volkswagen i Audi; estan completament terroritzats de Tesla.

Les companyies d'assegurances tindran problemes massius perquè sense accidents, l'assegurança serà 100x més barat. El seu model de negoci d'assegurances d'automòbils desapareixerà.

Els béns arrels canviaran. Perquè si vostè pot treballar mentre que vostè commuta (va en cotxe autònom), la gent es mourà més lluny per viure en un veïnat més bonic.

Els cotxes elèctrics es convertirà en corrent cap al 2020. Les ciutats seran menys sorolloses perquè tots els cotxes nous funcionaran amb electricitat. L'electricitat es tornarà increïblement barata i neta: la producció solar ha estat en un revolt exponencial durant 30 anys, però ara es pot veure l'impacte florent.

L'any passat va ser instal·lada i produïda arreu del món més energia solar que fòssil. Les companyies d'energia estan tractant desesperadament de limitar l'accés a la xarxa elèctrica per evitar la competència de les instal·lacions solars domèstiques (en sostres de cases), però això no pot durar. La tecnologia s'encarregarà d'aquesta estratègia.

Amb l'electricitat barata ve l'aigua barata i abundant. La dessalinització d'aigua salada ara només necessita 2kWh per metre cúbic (@ 0,25 centaus). No tenim aigua escassa en la majoria dels llocs, només tenim aigua potable escassa. Imagineu el que serà possible si algú pot tenir tanta aigua neta com vulgui, gairebé sense cap cost.

Salut: El preu de Tricorder X serà anunciat aquest any. Hi ha companyies que construiran un dispositiu mèdic (anomenat "Tricorder" de Star Trek) que funciona amb el telèfon, el que el portarà a la gammagrafia de la retina, podrà fer mostres de sang i analitzar respiració i alè.

Després analitza 54 biomarcadors que identificaran gairebé qualsevol malaltia. Serà barat, així que en pocs anys tots en aquest planeta tindran accés a l'anàlisi metge de classe mundial, gairebé gratis. ¿Adéu als establiments metges?

Impressió 3D (D'això ja sabem alguna cosa nosaltres) El preu de la impressora 3D més barata baixar de $ 18.000 USD a $ 400 USD en 10 anys. Alhora, es va convertir en 100 vegades més ràpid. Totes les grans empreses de calçat ja han començat les sabates d'impressió en 3D.

Algunes peces d'avió de recanvi ja estan impreses en 3D en aeroports remots. L'estació espacial ara té una impressora 3D que elimina la necessitat de la gran quantitat de peces de recanvi que solien tenir en el passat.

A finals d'aquest any, els nous telèfons intel·ligents tindran possibilitats d'escaneig en 3D. A continuació, pot escanejar en 3D seus peus i imprimir la seva sabata perfecte a casa.

A la Xina, ja han imprès en 3D i construït un edifici d'oficines complet de 6 pisos. Per 2027, el 10% de tot el que s'està produint serà imprès en 3D.

Oportunitats de negoci: Si pensa en un nínxol en el qual voleu anar, pregunteu-vos: "en el futur, creus que tindrem això?" I si la resposta és sí, com pot fer que això passi abans?

Si no funciona amb el telèfon, oblideu-vos de la idea. I qualsevol idea dissenyada per l'èxit en el segle XX està condemnada al fracàs en el segle XXI.

Treball: 70-80% dels llocs de treball desapareixeran en els propers 20 anys. Hi haurà un munt de nous llocs de treball, però no està clar si hi haurà suficients nous llocs de treball en tan poc temps.

Agricultura: Hi haurà un robot agrícola de $ 100 USD en el futur. Els agricultors dels països del tercer món poden llavors convertir-se en administradors del seu camp en lloc de treballar tot el dia en els seus camps.

Aeroponics necessitarà molt menys aigua. El primer plat Petri s'ha produït vedella, ara està disponible i serà més barat que la vaca produïda vedella en 2018. En aquest moment, el 30% de totes les superfícies agrícoles s'utilitza per a les vaques. Imagineu si ja no necessitem aquest espai. Hi ha diversos startups que portaran la proteïna de l'insecte al mercat aviat. Conté més proteïnes que la carn. Es etiquetarà com a "font de proteïna alternativa" (perquè la majoria de la gent encara rebutja la idea de menjar insectes).

Hi ha una aplicació anomenada "moodies", que ja pot dir en quin estat d'ànim està cada persona. L'any 2020 hi haurà aplicacions que poden dir per les seves expressions facials, si vostè està mentint. Imagini un debat polític on es mostra quan diuen la veritat i quan no.

Bitcoin pot fins i tot convertir-se en la moneda de reserva per defecte ... Del món!

Longevitat: En aquest moment, la vida mitjana augmenta en 3 mesos per any. Fa quatre anys, l'esperança de vida solia ser 79 anys, ara són 80 anys. L'augment en si mateix està augmentant i per 2036, hi haurà més d'un any d'augment per any. Així que tots podem viure durant molt de temps, probablement més de 100.

Educació: Els telèfons intel·ligents més barats ja estan a $ 10 USD en Àfrica i Àsia. Per 2020, el 70% de tots els humans posseiran un telèfon intel·ligent. Això vol dir que tots tenen el mateix accés a l'educació via web de classe mundial.

Cada nen pot utilitzar l'acadèmia Khan per tot el que un nen necessita aprendre a l'escola en els països del Primer Món. Ja hi ha versions de programari a Indonèsia i aviat hi haurà llançaments en àrab, suahelí i xinès aquest estiu. Puc veure un enorme potencial si donem l'aplicació d'Anglès de forma gratuïta, perquè els nens a l'Àfrica ia tot arreu pot arribar a ser fluid en anglès i que podria succeir d'aquí a mig any.

Dit d'una altra manera i en 20 punts (o més aviat en vint marques):

1) Spotify està fonent a les discogràfiques.

2) Netflix va fer que ja gairebé no quedin videoclubs i que vagi molta menys gent al cinema.

3) Booking té en escac a les agències de turisme.

4) Google va inutilitzar a les Pàgines Grogues.

5) Airbnb està atemorint als amos dels hotels.

6) Whatsapp amenaça a operadors de telefonia fixa i mòbil.

7) Les Xarxes Socials als mitjans de comunicació.

8) Uber als taxistes.

9) OLX està acabant amb els avisos classificats.

10) Els Smartphones van condemnar a les cases de fotografia.

11) Zip Car fa la vida impossible a les companyies de lloguer de vehicles.

12) Tesla posa en dubte el futur de les automotrices.

13) L'Correu electrònic complicar als correus postals.

14) Waze va acabar amb els GPS.

15) Original i Nubank amenacen el sistema bancari tradicional.

16) El Núvol fa cada vegada més inútils als Pen drives;

17) Youtube posa en risc a les empreses de televisió.

18) Facebook està matant als portals de contingut.

19) tinder (i similars) treu mercat a les discoteques (i similars).

20) Wikipedia va matar els diccionaris i enciclopèdies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS