dilluns, 20 de novembre del 2017

Inesperada i estranya mort de Maza. Algunes fonts asseguren obertament que Maza va ser enverinat. Qui va matar al fiscal general de l'Estat? . Els russos i la seva justícia i la interminable llista d'estranyes morts.







Els següents són els assassinats polítics més destacats de l'era Putin.

Vladímir Golovliov. Era membre del partit avui desaparegut Rússia Liberal, fundat per l'oligarca Borís Berezovski, enemistat amb Putin i exiliat a Londres des que aquest va arribar al poder. Golovliov va ser assassinat mentre passejava el seu gos a Moscou l'agost del 2002. No hi va haver sospitosos.

Valentí Tsvetkov. Governador de Magadan, en l'Extrem Orient rus, va trobar la mort a l'octubre del 2002, amb un precís xut a la molt transitat carrer Novi Arbat. L'organitzador de l'assassinat, Martin Babakejián, que havia pagat 100.000 dòlars per complir el seu objectiu, es va amagar a Espanya fins a la seva detenció a Marbella el 2006. Dos anys després, un tribunal de Moscou va sentenciar a 19 anys de presó.


Serguei Yushenkov. Un pistoler el va matar a l'abril de 2003 al costat de l'edifici on vivia a Moscou. Formava part del partit Rússia Liberal. Un any després, quatre persones van ser condemnades a presó, líder d'una facció rival.

Yuri Shchekochijin. Diputat i periodista del diari opositor Nóvaia Gazeta. Hi havia escrit sobre crim organitzat i corrupció. Va morir el juliol del 2003, segons els seus companys enverinat amb tal·li. La investigació va finalitzar el 2009, sense resultat.

Paul Klebnikov. Era editor de l'edició russa de la revista Forbes quan el juliol del 2004 va ser abatut a les portes de la seva oficina per diversos pistolers, que li van disparar des d'un cotxe. De nacionalitat nord-americana, va ser l'onzè periodista mort durant l'era Putin, segons el Comitè per a la Protecció dels Periodistes. L'any 2006 els fiscals van acusar d'organitzar l'assassinat a Jozh-Akhmed Nujáyev, un dels líders de la màfia txetxena sobre qui Klebnikov havia escrit. La investigació es va reobrir el 2009, però fins ara no ha donat resultat.

Andrei Kozlov. Era el subgovernador del Banc Central de Rússia. Va ser tirotejat al setembre del 2006. Dirigia l'òrgan regulador contra el rentat de diners, que revisava les llicències bancàries. Al 2008 un antic banquer, Aleksei Frenkel, va ser sentenciat a 19 anys de presó per organitzar l'assassinat després que el seu banc, VIP-Bank, perdés la llicència.

Anna Politkóvskaia. Destacada periodista d'investigació i crítica amb la política de Putin. Els criminals que van acabar amb la seva vida la van seguir fins a casa del centre de Moscou. El pistoler li va disparar just a l'ascensor el 7 d'octubre del 2006, coincidint amb l'aniversari del president rus. Els acusats, Lom-Ali Gaitukáyev i Rustam Makhmúdov, van ser condemnats el juny del 2014 a cadena perpètua. No se sap qui va pagar l'assassinat.

Natàlia Estemírova. Defensora dels drets humans. Al juliol del 2009 va ser segrestada a Grozni, capital de Txetxènia. Els investigadors creuen que l'organitzador va ser un rebel txetxè possiblement mort un any després.

Borís Nemtsov. Ex viceprimer ministre en l'època de Borís Ieltsin, en el moment de la seva mort, febrer del 2015, era la figura més destacada de l'oposició liberal al Kremlin. Un sicari li va disparar per l'esquena quan passejava no lluny de la plaça Roja de Moscou. El director del Comitè d'Investigació de Rússia, Alexander Bastrikin, va assegurar ahir en una entrevista que va publicar Rosískaya Gazeta, que l'assassinat està ja resolt. Quatre ciutadans txetxens estan detinguts, i un d'ells ha tingut relació en el passat amb el líder txetxè, Razman Kadírov.

Aquest és el currículum intern del Govern rus però algú sap amb exactitud la quantitat de morts estranyes que s'han produït fora de l'antiga URSS i que obeeixen a les fosques intencions? Els que donin credibilitat a la teoria de la conspiració tenen bastant en què pensar.

Algunes fonts asseguren obertament que Maza va ser enverinat

Segons afirma sense rubor el web readadler, el fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, va ser enverinat amb una variant alterada en laboratori de la toxina Shiga per agents sionistes, possiblement relacionats amb el Mossad.

Per a això -segons aquesta web- haurien induït al fiscal Maza a ingerir de forma involuntària (possiblement a través d'una beguda), una variant alterada en laboratori de la toxina Shiga, extreta de bacteris Shigella dysenteriae.

Aquestes toxines alterades de la classe Stx-2 provoquen una alta toxicitat renal, element que coincideix amb la sobtada i mortal infecció en els ronyons que va acabar amb la vida del fiscal Maza.

Aquest atac criminal contra Espanya, s'hauria produït en venjança per la victòria aclaparadora de l'Estat contra el desafiament secessionista català afavorit pel sionisme internacional i més concretament per l'acció decidida i determinant del fiscal Maza, a l'hora de portar davant la justícia a la cúpula catalano-sionista, amb Carlos Puigdemont al capdavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS