dimecres, 5 de juliol del 2017

França, Suècia, Alemanya i altres països europeus han pres les primeres passes per a legalitzar les violacions comeses per musulmans perquè "no comprenen la cultura europea".






Diversos violadors d'origen musulmà han evitat recentment penes severes de presó, això suggereix l'existència d'un precedent judicial despenalitzant les violacions comeses per immigrants perquè "no entenen culturalment" les lleis europees sobre violació, o si més no un "no".

En poques paraules, les violacions comeses per immigrants són minimitzades a "malentesos culturals", i per tant les víctimes mai reben justícia; això suposa una legalització de facto de la violació.

Recentment, un jutge alemany va absoldre un traficant de drogues turc, sabent que havia violat indubtablement per la força a una dona durant quatre hores, fins al punt de deixar-la inconscient. La raó per la qual va decidir no aplicar la condemna és que l'autor suposadament no entenia culturalment què era la violació. Com s'ha descrit, a causa de la "mentalitat del cercle cultural turc" (més del 95% de Turquia és musulmà), el turc tan sols participava, segons ell, a "sexe salvatge". Utilitzant les paraules del jutge: "No és possible una condemna, perquè la intenció no és demostrable".

Article original sobre l'absolució del violador turc: "Sexe amb violència, però no una violació".

L'acusat va sostenir que mai faria tal cosa perquè ell mateix tenia una mare i una germana. La mateixa víctima, que va descriure el seu rebuig directe inicial i la brutalitat subsegüent, quan li van preguntar: "¿Podria ser que l'acusat pensava que estaves d'acord?", Va assentir. Reconegut com un "cop dur" a la part perjudicada, el "sexe violent" no es va considerar violació, i es va retirar l'acusació.

Aquest no és l'únic cas. S'han reportat epidèmies de violacions en tots els països que han permès l'entrada massiva de "refugiats", i els grans mitjans de comunicació romanen en silenci. En el seu lloc, mediatitzen sistemàticament els casos aïllats (aquest cop sí) comeses per nadius, per transmetre la falsa idea que la violacions són comeses per europeus i immigrants per igual.

Des que Suècia va obrir les seves fronteres a immigrants musulmans, el nombre de violacions s'ha incrementat un 1.572%.

Nombre de violacions per cada 100.000 habitants, comparació per països. Font: United Nations Office on Drugs and Crime. (Font imatge: Wikimedia Commons)

A l'abril, un musulmà va evitar la presó després de violar analment a una adolescent perquè "no podia comprendre no", d'acord al Hovrätten (Cort Reial), a Suècia. El tribunal es va posar de part de l'immigrant insinuant que el "no" repetit per l'adolescent només es referia al sexe anal forçat, que els jutges, d'alguna manera, no van considerar violació.

Un altre cas, al febrer, un tribunal suec va sentenciar a un immigrant musulmà a només dos mesos de presó després de ser detingut per violar una adolescent de 13 anys. També va ser obligat a pagar l'equivalent a 2700 euros de compensació a la víctima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS