dimarts, 20 de desembre del 2016

L'església catòlica és el principal accionista de la major indústria d'armaments en el món. L'església catòlica és l'única organització religiosa del món que té com a caserna general un estat independent. La història és la següent, darrere de tot això és la següent:































Potser poques persones saben que la fàbrica d'armes Pietro Beretta Ltda. (La major indústria d'armaments en el món) i que és controlada pel Holding SpA Beretta i l'accionista majoritari de la Beretta Holding SpA després de Gussalli Ugo Beretta, és el IOR (Institut per a les Obres de Religió [comunament conegut com a Banc del Vaticà]) institució privada, fundada el 1942 per El Papa Pius XII i amb seu a la Ciutat del Vaticà.

Roma no es va fer en un dia, el Vaticà tampoc, i menys el seu actual opulència. Té les seves arrels en el segle IV de l'era cristiana, que és quan l'emperador Constantí es va convertir al cristianisme i va posar a disposició del Papa Silvestre I una colossal fortuna, de fet ho transformo en el 1r Papa ric de la història.

L'església catòlica és l'única organització religiosa del món que té com a caserna general un estat independent: La ciutat del Vaticà. Amb els seus 2 Km2 de superfície el Vaticà és molt més petit que molts camps de golf del món; I per recórrer-sense pressa no es necessita molt més d'una hora; Explicar les seves riqueses, però, portaria bastant més temps.

La moderna opulència del Vaticà es basa en la generositat de Benito Mussolini, qui gràcies a la signatura del tractat de Letran entre el seu govern i el del Vaticà, atorgo a l'església catòlica una sèrie de garanties i mesures de protecció.

 La "Santa Seu" va aconseguir que la reconeguessin com un estat sobirà, es benefici de l'exempció impositiva dels seus béns com en benefici dels seus ciutadans, tampoc havien de pagar drets aranzelaris pel que importessin de l'estranger.

 Se li va concedir la immunitat diplomàtica i els seus diplomàtics van començar a gaudir de pos-privilegis de la professió, de la mateixa manera que els diplomàtics estrangers acreditats davant la Santa Seu. Mussolini es va comprometre a introduir l'ensenyament de la religió catòlica a totes les escoles del país i deixo la institució del matrimoni sota el patronatge de les lleis canòniques, que no admetien el divorci. Els beneficis que va rebre el vaticà van ser enormes entre ells els beneficis fiscals, van ser preponderants.

En 1933, el Vaticà va tornar a demostrar la seva habilitat en entaular lucratius negocis amb els governs feixistes. A l'concordat de 1929, signat amb Mussolini, el va seguir un altre entre la Santa Seu i el 3r Reich de Hitler. El gestor Francesco Pacelli va ser una de les figures clau del pacte amb Mussolini; El seu germà el cardenal Eugenio Pacelli, futur Papa Pius XII va ser l'encarregat de negociar com a Secretari d'Estat Vaticà, la signatura del tractat amb l'Alemanya de Hitler. Pius XII coneixia bé Alemanya.

 Va ser nunci a Berlín durant la Primera Guerra Mundial i, després, com a Secretari d'Estat de Pius XI, va tenir nombroses intervencions davant el rumb que estava prenent la política alemanya. En qualitat de tal, va intervenir decisivament en l'encíclica de Pius XI, coneguda com «Mit brennender Sorge» (que pot traduir-se «Amb ardent preocupació»).

 La iniciativa de l'encíclica va partir, contràriament al que es creu, dels bisbes alemanys, el primer esborrany va ser redactat a Roma pel Cardenal Faulhaber. El llavors Cardenal Pacelli, que dominava l'alemany, li va donar forma definitiva, presentada a Pius XI, va ser signada i publicada.A Tot i la constant i gran pressió mundial, el Papa Pius XII sempre es va negar a excomunicar Hitler ia Mussolini, el seu pontificat es caracteritzo per adoptar una falsa posi de neutralitat.

 Quan els Nazis van envair Polònia, Pius XII es va negar a condemnar la invasió; Una de les avantatges que obtindria el Vaticà del molt lucratiu acord que mantenia amb Hitler era la confirmació del Kirchensteuer, o sigui un impost eclesiàstic; Es tracta d'un impost estatal que encara avui dia han de pagar els creients alemanys, i que només poden eludir si renuncien a la seva religió.

A la pràctica, són molt pocs els que renuncien. Aquest impost representa per si sol entre el 8 i el 10% del total impositiu que recapta el govern Alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS