dilluns, 19 de desembre del 2016

Això no surt a cap mitjà, encara que pogués ser simple fantasia dels nens, quan aquests testimonis arriben a personalitats tan altes hauria de saber-se. Fabra i les xarxes sado-pedòfiles. Què passa amb les xarxes sado-pedòfiles i l'elit? El terror del crim d'Alcasser. Per què no es parla dels horrors comesos amb menors procedents en molts casos de centres de menors, d'acollida o en centres religiosos.



































Això no surt a cap mitjà, encara que pogués ser simple fantasia dels nens, quan aquests testimonis arriben a personalitats tan altes hauria de saber-se.
¿I quan els nens diuen ser gravats cometent actes horribles o desapareixen sense deixar rastre?

O quan s'acaba culpant a un desgraciat, com Miguel Ricard, o avalant d'històries fantasioses com la de la desaparició d'Antonio Angles ... o no s'estudien aquestes estranyes similituds en els cossos dels pocs que són trobats o en els jocs de paraules entre els casos Macastre i Alcasser, on durant la investigació del primer crim es va trobar un peu amputat en un carrer amb el nom Alcasser ...

Què hi ha d'això? Qui investiga aquestes relacions entre casos i les similituds en els cadàvers que s'estenen en el temps?

Aquests successos que semblen trets de pel·lícula de terror, en la qual no hi ha control sobre les sectes i on s'ha arribat a relacionar mitjançant un suposat vídeo snuff, lliurat al ministeri de l'interior, a certs personatges d'alt llinatge amb aquest tipus de comportaments sàdics, els moviments dels grans pederastes europeus i certs centres religiosos dels que es parla, deixa sospitar que els silencis com el del Bar Espanya o el d'un amic del rei procedent dels serveis d'intel·ligència, que després de la seva amnistia en Marruekos per "equivocació" i l'escàndol inesperat va haver de ser retornat, són bastant intencionats, busquen beneficiar als que realitzen aquests actes i ocultar-los.

A què juguen les elits amb els nens? ¿Realment pertanyen a "sectes" que realitzen aquestes atrocitats o és mer sadisme com el que intento reflectir Tarantino a "Hostel", amb la seva necessitat de demostrar el seu poder?

Quina relació hi pot haver entre tot això? Per què sempre es repeteixen les zones més "turístiques d'Espanya"? les Illes, el llevant i Andalusia, i Per què aquesta gent té capacitat de passar desapercebuts pels mitjans de comunicació? ¿o per a la policia que mai va desxifrar casos tan terribles com els narrats?

I és que hi ha un "boig" per aquí que diu haver pertangut als serveis d'intel·ligència i que es troba en una presó militar que ha comptat com aquests nens serveixen per fer una mena de pacte pel qual, gravant-se aquestes elits polítiques i empresarials al costat d'ells i les seves atrocitats comeses eviten que cap deixi anar la llengua, ja que li tenen "agafat pels ous".

La relació de les elits en aquests casos, la seva impunitat i la dimensió física i temporal tan estesa fa que sigui una realitat molt més aterridora del que s'espera, els casos s'estenen per tot Europa i si parlem d'Espanya hi ha casos ja coneguts, com el famós d'Alcasser i s'arriba fins a petites notes molt rebuscades en els diaris d'aparicions de cossos en condicions inimaginables tots o quasi tots els anys.

Si es llegeix el sumari B, el llibre de Jose Ignacio Blanco que desmunta, si és que cal, tot el que ha passat amb aquestes nenes i com va transcórrer la investigació, el crim com el de Macastre similar al d'Alcacer i les aparicions de cossos amb els mateixos senyals que les que es van descobrir en els cossos d'aquestes nenes o les xarxes de sado-pederàstia internacionals que semblen reunir certs pertanyents a aquestes elits europees i reconeguts de forma molt evident ...
Aquests fets fan preguntar

Quin país és aquest en el qual fa menys de trenta anys la gent es trobava diàriament extremitats amputades pels carrers (només durant el cas Macastre aparèixer 3 o 4 i van ser 3 mesos)? i Per què això no ha transcendit històricament fins als nostres dies?

Per què no es parla dels horrors comesos amb menors procedents en molts casos de centres de menors, d'acollida o en centres religiosos provinents, en molts casos, de famílies desestructurades?

Per què amb les similars i aterridores característiques trobades en els joves cossos quan s'ha designat algun culpable és un simple marginal de barri sense cap relació amb temes tan tètrics?

És important que la gent no comenci a buscar explicacions a aquests successos sanguinaris i macabres, per aquesta raó només surten els casos en què acaben trobant un culpable proper responsable d'un assassinat una mica enrevessat ... així tots els casos extrems amb responsables que semblen necessitar nens per fer certs "rituals" o tràfics de persones queden marginats de la societat sense un suport més enllà del sentimental.

Com pot ser que el mateix Fabra hagi estat denunciat per uns fets relacionats amb un "club de pederàstia", el Bar Espanya, i amb certes persones indesitjables?

Tot això en el mateix llevant on ja succeïen aquestes coses i on emigren gran part dels pederastes europeus, on es realitzaven pràctiques aberrants fa tan sols uns anys amb, fins i tot, podria ser la mort de nens y¿Por què no ha sortit en cap mitjà? Com acaba relacionat el mafiosete de l'aeroport i les ulleres de sol amb el reconegut Giuseppe Farinas gran empresari Italià expresident del Milan, i que sembla tenir relació amb la pederàstia, o amb Bernard Alapetite, un reconegut pederasta internacional?

Produeix impotència llegir com l'existència de xarxes sado-pedòfiles pul·lulen pel país i per Europa sense problema mentre ens diuen dia rere dia l'important que és l'assassinat de Marta del Castillo o de Assumpta, una cosa molt comprensible si els importessin tots els casos de nens desapareguts o trobats amb vertebres extretes i mans tallades Com poden ser que s'entri en histèria mediàtica perquè un "oncle" de la seva versió vintena segona des de presó i, però, ni es nomenin els cossos que apareixen en determinades dates en algun riu decapitats i amb certes herbes introduïdes en el seu interior?

Com pot ser que no es parli de com els nens que eren portats per lumpens a bars com el Bar Espanya, al que se suposa anava Fabra, puguin reconèixer també a la mateixa Jutgessa que portava el cas abans de ser traspassat a un altre en el mateix bar?. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS