divendres, 21 d’octubre del 2016

Felipe González un traïdor. L'expresident del Govern i exsecretari general del PSOE, Felipe González, mai se'n va anar, sempre va estar aquí com a director a l'ombra, manejant els fils del poder a un partit polític que va destrossar ideo-lògicament i que ha estat semblança de traïcions continuades al servei de els de sempre. Carta oberta:







Senyor González,

Sé que és poc probable que aquesta carta arribi al seu poder i pugui llegir-la, encara que he enviat una còpia al seu partit perquè es la faci arribar.
Em dirigeixo a vostè per manifestar-li la meva sorpresa. La meva sorpresa davant el fet que segueixi vostè creient en aquesta campanya electoral que és capaç de mobilitzar l'esquerra per aconseguir aturar a la dreta.

Llegeixo amb atenció i estupor seus miserables declaracions d'aquest diumenge alertant que votar IU és ajudar que guanyi la dreta. No senyor González. A la dreta l'han portat vostès, i l'han portat posant-li una catifa vermella fins a la Moncloa i agenollant al poc que quedava de la democràcia espanyola davant la pestilència dels "mercats".

Però vaig més enllà. La situació actual no és més que la recol·lecció del fruit verinós que polítics com vostè sembrar durant aquesta falsa transició modèlica que vau vendre als espanyols i que molts us van comprar.

Senyor González, puc dir sense por a equivocar-me que vostè ha estat el major traïdor a l'esquerra en la història d'aquest país. I li vaig a donar algunes raons:
-Ningú Com vostè durant la transició va treballar per acabar amb el Partit Comunista d'Espanya. Miri, una cosa en el que també coincideix amb Franco.

-Vostè Ens va ficar en l'estructura d'una organització criminal com és l'OTAN, després de prometre que mai ho faria, i de fins i tot incomplir el resultat del referèndum de 1986 que es va plantejar en aquests termes: "La participació d'Espanya en l'Aliança Atlàntica no inclourà la seva incorporació a l'estructura militar integrada. Es mantindrà la prohibició d'instal·lar, emmagatzemar o introduir armes nuclears en territori espanyol. Es procedirà a la reducció progressiva de la presència militar dels Estats Units a Espanya ". Veu? És vostè un traïdor i un mentider.
-Vostè Va contribuir decisivament a anul·lar el teixit social i la força sindical que tenia aquest país en els anys 80.

-Vostè Va implantar el sistema educatiu que va suposar de facto la deseducació massiva i organitzada de la societat espanyola.

-Vostè Va ser el principal responsable que els drets laborals fossin posats als peus dels cavalls del gran capital.

-Vostè Va iniciar el desmantellament de l'Estat amb la major onada de privatitzacions que també ha viscut aquest país en la seva història.

-Vostè Va ser de la mà de grans criminals com Ronald Reagan, responsable d'organitzar cops d'Estat, bombardejos indiscriminats i organitzar moviments terroristes anticomunistes a tot el món.

-Vostè, Per si algú no ho sap, va donar un cop fins i tot al seu propi partit, el PSOE. ¿Recorda quan vostè va proposar en el XVIII Congrés retirar la definició de "marxista" i va ser rebutjada? Immediatament va presentar la dimissió, va convocar un Congrés extraordinari manegat, es va sortir amb la seva i va convertir vostè al PSOE en un titella més al servei del capital.

Senyor González, ¿vostè per a qui treballa? Per a qui va treballar des dels anys 70? Perquè per descomptat per al poble espanyol no, i per a l'esquerra tampoc.
No li diré que calli, senyor González. Seguiu parlant com ho fa perquè ja no enganya a ningú, només a aquests incondicionals que no volen veure que les estructures de l'Estat que avui s'enfonsen van ser fetes a la imatge i semblança de vostè i dels que com vostè van treballar durament per l'aniquilació política , organitzativa i cultural de l'esquerra.

Vostè, senyor González, és el passat. I aquells als que vostè odia, els que van perdre la guerra, els que van lluitar durant 40 anys mentre vostès estaven de vacances, els que van perdre la transició, els que van sembrant a poc a poc llavors de justícia social, seran els que - com cantava un gran lluitador - aconsegueixin que hi hagi un dia en què "tots, en aixecar la vista veiem una terra que posi llibertat".

I per anar acabant, i sense deixar de citar Labordeta, deixeu-me acomiadar-me amb una altra frase seva, aquesta vegada més prosaica:
"Vagi vostè a la merda".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS