dimarts, 6 de setembre del 2016

Són una banda mafiosa, i actuen com a tal. Mariano Rajoy torna a fracassar al Congrés, 'no' rotund del que Rajoy, és el primer president de la democràcia que fracassa en la seva investidura, davant una garrotada així, ni tan sols es planteja dimitir. Mantindrà el xantatge fins al final: o em voteu, o els espanyols hauran de tornar a votar el 25 FUM, FUM, FUM.































El president de les etiquetes, l' 'Lluís, sigues fort', de la caixa B, dels cops de martell a l'ordinador de Bárcenas ... és, pels seus propis mèrits, un candidat inacceptable per a la majoria dels espanyols i per als seus representants, com ha certificat Parlament. Fa unes hores ha donat un altre motiu més. Gairebé al mateix temps en què els diputats votaven la seva investidura, divendres a la nit, el seu Govern va anunciar la seva última indecència: l'endoll a l'ex ministre mentider José Manuel Soria, col·locat pel PP com a representant d'Espanya en el Banc Mundial. El mateix Govern en funcions que fica por als pensionistes i funcionaris dient que el mateix el "bloqueig polític" els deixa sense pujada salarial, si té autonomia suficient com per col·locar els amics.

Albert Rivera avui s'hauria de donar compte de quina és la utilitat de signar pactes anticorrupció amb el PP de Mariano Rajoy. Encara que amb el text de mínims que van signar, ni tan sols un mentider com Sòria hauria hagut de dimitir.

José Manuel Soria no només és el polític que va mantenir empreses en paradisos fiscals durant lustres, fins i tot quan ja era alcalde de Las Palmas. També és el ministre que es va passar una setmana mentint amb diferents versions cada dia sobre els seus negocis off shore. O el mateix ministre de Turisme que també va mentir sobre les seves vacances a Punta Cana, sobre aquesta suite de luxe en un hotel de cinc estrelles per la qual diu que va pagar només 70 euros per nit, quan costava 1.300 euros per a tot aquell pencaire que fos a Carib sense ser ministre del ram. O el president del Consell de Gran Canària que s'anava amb la seva família de viatge en el jet privat d'un empresari turístic amb negocis a les illes.

La regeneració era això: col·locar al ministre dels papers de Panamà en una butaca d'or al Banc Mundial; premiar un polític mentider i tacat per la corrupció amb un sou de 226.000 euros a l'any lliures d'impostos. Un destí daurat, com el de Trillo a Londres, com el de Wert a París.

El mentider Soria arribarà al Banc Mundial amb més mentides: les que van acompanyar a aquesta informació, que ja va donar La Sexta fa uns mesos i que, al seu moment, el Govern va desmentir. Com serà la cosa perquè una part del Consell de Ministres s'hagi desmarcat d'aquesta decisió, que no pot haver pres Luis de Guindos sense el permís de Rajoy.

És igual el que hagis fet: el PP de Rajoy mai deixa a un home enrere. Si ets dels nostres, sempre hi haurà alguna cosa per a tu, sempre que estiguis calladet i et mantinguis lleial. El hi va haver per a Luis Bárcenas, que va mantenir fins al despatx després de dimitir en diferit. El hi va haver per Rodrigo Rato, col·locat a Bankia malgrat la seva fiasco previ a l'FMI. El hi va haver per Wert, beneficado a París d'una curiosa política de reagrupació familiar. La hi ha ara per Soria i ho haurà demà per el ministre Jorge Fernández, probable ambaixador al Vaticà, si és que algun dia no li queda més remei que dimitir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS