dimecres, 14 de setembre del 2016

El líder de Ciutadans Albert Rivera, porta quatre dies al congrés i ja s'ha donat cuentade de com és la caverna mediàtica i política espanyola. En una entrevista a 13TV, rebuig comentar si hi havia menys manifestants que en edicions anteriors, No content amb aquesta resposta, el presentador va insistir: "¿però hi havia menys que l'any passat, sí, veritat?". Rivera va abundar en el seu argument i va replicar que "la democràcia no es mesura per manifestants", i alhora ha subratllat que hi ha un elevat nombre de catalans, a la Diada hi havia milers i milers i milers de persones al carrer.








El líder de Ciutadans rebutja, en una entrevista a 13TV, comentar si hi havia menys manifestants que en edicions anteriors

Advoca per convèncer que Espanya és el seu "coproyecto" al 45% de catalans que defensen "legítimament" la independència.

Albert Rivera va evitar aquest dilluns a la nit entrar en el debat sobre si la Diada d'aquest any ha estat menys multitudinària que edicions anteriors i es va limitar a recalcar que a les manifestacions convocades per l'ANC i Òmnium Cultural van assistir "milers i milers i milers de persones ".

En una entrevista a 13TV, el líder de Ciutadans va rebutjar la tesi d'alguns mitjans de comunicació i davant la pregunta "creu que ha baixat la pulsió sobiranista, que el suflé està més esmorteït o més baix que l'any passat", va respondre : "Jo ara podria escombrar cap a casa i dir que sí, però em sembla molt arriscat i fins i tot perillós aquest tipus d'afirmacions. Hi havia milers i milers i milers de persones. Hi havia molta gent, molta gent".

No content amb aquesta resposta, el presentador va insistir: "¿però hi havia menys que l'any passat, sí, veritat?". Rivera va abundar en el seu argument i va replicar que "la democràcia no es mesura per manifestants", i alhora ha subratllat que hi ha un elevat nombre de catalans (un "35, un 40 o un 45%", va dir) que defensen "legítimament" la opció sobiranista.

"Molts paisans meus, amics, coneguts, familiars ... no han optat per la independència perquè siguin independentistes de tota la vida, sinó com una via d'escapament davant la falta de projecte atractiu, davant la falta de solucions", va manifestar el president del partit taronja. Finalment, Rivera va censurar, en una clara al·lusió al PP, que "en els últims anys" ha faltat, al seu parer, un "treball de convenciment, de seducció, de proposta" per "convèncer la majoria de catalans que Espanya és la seva coproyecto ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS