dilluns, 11 de juliol del 2016

La candidata de Ciutadans al Senat i portaveu municipal per la formació d'Albert Rivera a Ponferrada a Lleó a les eleccions del 26-J Rosa Lluna, implicada en els Papers de Panamà.






Candidata de Ciutadans al Senat i portaveu municipal per la formació d'Albert Rivera a Ponferrada a Lleó en les pròximes eleccions del 26-J Rosa Lluna, acumula una sèrie de comportaments res exemplars. La controvertida política de la formació taronja ha mantingut relació professional i familiar amb una empresa offshore de les Illes Verges.

La candidata de Ciutadans a la província de Lleó va ser gerent de l'empresa familiar a El Bierzo Tallers i Grues Lluna SA, propietat de la seva mare, el seu oncle -Bernardo Lluna- i el pare de l'edil.

Pocs mesos abans de vendre aquesta empresa lleonesa, declarant perdudes i abaratint així costos en acomiadaments i pagaments a proveïdors, l'entramat familiar creava gairebé paral·lelament una societat, el 26 d'abril de 2007, Spindrift Developments Limited, registrada a les Illes Verges Britàniques, amb direcció a Suïssa.

Els accionistes són: José Rodríguez Martínez, Bernardo Lluna Sec (oncle de Rosa), Vicente Gómez Rodríguez i Guillermo Fernández Moro (pare de Rosa Lluna, que va invertir l'ordre dels seus cognoms en el Registre Civil). La signatura es va tancar el 31 d'octubre de 2015 i va registrar activitat empresarial fins al 21 octubre 2014.

Però la polèmica al voltant de la Candidata de Ciutadans no se cenyeix únicament aquesta implicació empresarial i familiar de Lluna amb els Papers de Panamà, la portaveu municipal de la formació d'Albert Rivera a Ponferrada acumula una sèrie de comportaments que han fracturat el partit i en la reunions del seu executiu es denuncien sistemàticament greus irregularitats de Rosa Lluna.

Podria haver mentit en el seu currículum vitae, la seva documentació aportada és "Graduada en Administració i Finances" per la Universitat Sant Pau CEU de Madrid i Auditora de Comptes, hi ha diversos indicis que apunten a la presumpta falsedat del títol universitari. Assegura que va cursar el Grau entre 1994 i 1997, però en aquests anys encara no existien els graus de titulació universitària.

Algunes factures han quedat impagades i Lluna ha intentat "colar-" al partit gairebé un any després, alguna cosa al que la direcció nacional no ha accedit. Demanades les pertinents explicacions a l'Executiva, la pròpia Lluna, va aportar una irregular solució a aquests impagaments: la meitat de l'import el abonava amb l'assignació de l'Ajuntament al Grup Municipal (cosa il·legal) i l'altra meitat un "amic empresari", José Ángel Crego, una persona a qui Albert Rivera va expulsar de la candidatura al Congrés per Lleó pel seu perfil polèmic. Tot un desafiament per al líder de Ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS