dijous, 17 de març del 2016

UN ALTRE FRAU MÉS. Avui em ve de gust parlar del Salari Mínim Interprofessional o Salari Mínim Garantit a Espanya, sí, aquesta quantitat mínima i ridícula de diners amb la qual "els de dalt" creuen o ens volen fer creure que és la quantitat que ens mereixem per "x" hores de treball o per un contracte anomenat "pepito el dels palotes" (per dir alguna cosa) .¿Capa on ens portés Espanya?









































La cosa és que ja no és que ells creguin o no creguin que aquesta quantitat de diners està ben remunerada, és que ens obliguen a percebre de manera inamovible aquesta quantitat fastigosament ridícula establerta oficialment per una llei, i pretenen que amb ella traguem endavant la nostra vida , la nostra família i que a sobre de tot li donem les gràcies a l'estat pel favor que fan al crear ocupació, "suposadament" inflant ells les butxaques a costa nostra.

No sé si com jo, us haureu trepat la ment pensant una i altra vegada, cap a on anem ?, si, aquesta pregunta que aposto que alguna vegada us heu fet davant tal desconcert de putrefacció a les llars familiars que està vivint l'estat espanyol , cap a on anem ?, cap a on ens volen dur? Però què és aquest conya que es porten diputats, govern, president i la mare que els va parir en general? (Que les pobres no tenen cap culpa, és simplement una expressió col·loquial, no em vagin a empaperar amb la llei mordassa ara que està ja vigent), que per cert, aquesta és una altra de les grans jugades del nostre gran govern d'Espanya .... "La llei mordassa", però bé ja escriuré d'altra banda, que per a ella també tinc farratge que escriure ...

Seguim amb el salari mínim garantit, ja seriosament, ¿mai t'ho has preguntat, en no poder treure a la teva família endavant, perquè no et donen més que un contracte de treball per hores ?, o potser quan no has pogut pagar aquestes deutes que et mengen i amb 748,30 € (si et fiquen les pagues extres, que en la majoria dels llocs no és així) al mes de salari mínim interprofessional no t'arriba, no sé tu, però aquí sempre hi ha hagut una cosa que fa olor de podrit. Per no parlar del salari mitjà que és de 22.000 € a l'any per empleat, et preguntes on és el teu diners? ... Tranquil, jo també ho faig cada dia, i com tu no sé on dimonis es troba. En fi 748,30 € de merda, sí, com dic 748,60 € de merda, i alguns em diran, "però almenys alguna cosa és alguna cosa". Mira ... deixar-se de bestieses, que aquesta frase és únicament la típica frase del consol de ximples i consti que no estic insultant a ningú, fins i tot jo l'he dit alguna vegada per compadir del sistema quadrat i implacablement injust que tenim per al ciutadà espanyol, que en el 90% dels casos és treballador, que abans es podia dir que era mil eurista, ara ja no és ni "cinc-cents euristes", i l'ésser mil eurista, a dia d'avui, s'ha convertit en ser ric i totpoderós, (el que dic ... consol de ximples).

Quan cal realitzar ajustos en l'SMI ... ja sabem el que passa

Sí, perquè anem a andarnos amb embuts, ja ens sabem la cantarella de sobres i és que quan als caps del govern els surt dels seus pebrots fer ajustos en el SMI, sempre, sempre, sempre diuen que a Espanya hem de igualar-nos a Europa, "que si pa ca, que si pa ja" mil i una històries per igualar-nos a Europa, però ¿a quina Europa? Per ventura ens igualem a França el SMI, per exemple?

Com veureu en el gràfic de l'SMI D'EUROPA, veureu que en països com Luxemburg, que sent un país petit, sense haver molts recursos naturals, ha creat la seva pròpia infraestructura, i tenen de SMI 1.801,49 €, així més exemples a continuació:

Aquest és el camí pel qual ens porten, aquest és el camí cap a on anem, aquesta és l'Europa a la qual ens igualen, no ens igualen amb l'altra Europa, aquesta és l'autèntica situació del ciutadà espanyol, aquesta és la situació de un treballador que s'aixeca a les 7 del matí, aquest és el dia d'avui, en ple segle XXI, el 2015 senyors, en l'era de la informació, en l'era en la qual estem demostrant tenir la major analfabetització que mai s'ha pogut veure mai en la història.

Per aquí deixem que ens condueixin, direcció a l'Europa de sota, quan en realitat el que seria coherent seria anar cap amunt, un canvi in- crechendo no creeu? I mirar cap a dalt o no ens diuen que l'economia va recuperant a un ritme vertiginós? Vostès cobreu més? És que us van pujar el sou? Han incrementat el salari mínim interprofessional?
Mentides, manipulació mediàtica i televisiva, una mica més de mentides i finalment un toc màxim d'ironia, et voilà, la recepta perfecta per adormir una mica als tontos del poble, com deia abans, "això que res", "ja vindran temps millors "cONSOL DE XIMPLES, MENTRE ELLS s'inflen LES BUTXAQUES, ¿encara no saps cap on anem ?.

Què fem amb aquest salari mínim que vam guanyar?

Ara vegem què és el que fem els espanyols amb els diners i com gastem aquest salari amb el qual ens remuneren el nostre treball, ja veureu que tot això és molt interessant, per exemple, a continuació vaig a posar un gràfic en què es veu quin és el cost per quilowatt d'electricitat a diversos països, vegem en quin punt està Espanya.

Com hem vist abans, el nostre salari mínim interprofessional i el nostre salari mitjà, era un dels més baixos d'Europa, ara veiem en aquest gràfic que el cost de l'Electricitat a Espanya és completament inassumible pel que fa al salari amb el qual hem de viure.

Veiem que països com el Regne Unit, per exemple, els treballadors perceben el doble de salari mínim interprofessional que el que cobrem a Espanya, i com veiem en la gràfica, el quilowatt és considerablement més baix que el que paguem nosaltres per persona a Espanya.

Com veureu, aquesta és una altra gran jugada del govern espanyol, deixeu de veure la tele, revelaos, junts podem i sobretot informa't i no et conformes, perquè el camí pel qual ens porten és el camí de la putrefacció, aquí estan les dades i tu encarrega't de mirar al teu voltant, a la cartera a final de mes, o ... ¿hauria de dir a mitjans de mes ?, no t'adones que Espanya és tercermundista ja? Et paga la hipoteca Rajoy? ¿Zapatero? ¿Aznar? Ah! És veritat ets tu, ah! És veritat amb 700 euros no t'arriba per a la llum, l'aigua, la hipoteca, tens fills?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS