dimecres, 16 de març del 2016

LA CAVERNA FACHA Tremola DE POR. El Govern i els centres de poder han entrat en pànic davant la possibilitat que Jordi Pujol faci ús dels dossiers que guarda. Jordi Pujol 'amenaça' a l'Estat: si va a la presó, publicarà un dossier que farà caure la democràcia.







El Govern i els centres de poder han entrat en pànic davant la possibilitat que Jordi Pujol faci ús dels dossiers que guarda si els membres del Clan Pujol trepitgen la presó. L'expresident de la Generalitat va disposar d'un servei d'intel·ligència conegut com els "Pota Negra" format per ex agents del llavors CESID que van elaborar informes durant anys sobre les xarxes de corrupció, escàndols i les seves ramificacions a tot l'Estat espanyol.

La filtració dels dossiers faria trontollar la democràcia.

L'ex molt honorable, Jordi Pujol, ja va fer un conat durant la seva compareixença al Parlament català, el 25 de setembre de 2014, quan en ser interpel·lat sobre l'origen de la seva fortuna que atribuïa a l'herència del seu pare, i davant els dubtes d'alguns diputats, va manifestar que si posava en marxa el ventilador s'anava a armar grossa.

El que pocs coneixen, però si el Govern Rajoy, l'oposició i els centres de poder, és que després de l'escàndol de Banca Catalana, Pujol ho va tenir clar. Va aconseguir que els membres del tribunal que el jutjava fossin convenientment tocats. Sorprenentment va sortir absolt.

El Govern de Felipe González havia ordenat als fiscals que deixessin en pau al molt honorable. I ara que un dels fiscals, Villarejo, no té inconvenient a airejar l'ordre que li van donar, hem de recordar el paràgraf de Salvador Sostres a "El Mundo" explicant com es va enterrar el cas Banca Catalana:

"Piqué Vidal va fer una llista dels 41 magistrats de l'Audiència de Barcelona que havien de decidir si processaven o no a Pujol i va visitar un a un als que calculava que estaven més disposats a deixar-se convèncer. I a cada un d'ells els va fer una oferta que no van poder rebutjar ".

"No una oferta genèrica -prossegueix Sostres- sinó perfectament personalitzada: ajudes al fill ionqui, el lloc de treball de l'esposa amb problemes, quantitats econòmiques per a les situacions desesperades, etcètera. Tot això, naturalment, amb càrrec a l'erari públic. Un dia abans de la votació, el 1986, Piqué Vidal va estar en condicions d'anunciar-li a Pujol: 'President, guanyareu per 33 a 8', que va ser exactament el resultat de la votació del dia següent ".

Es va investigar les debilitats dels magistrats

Per descomptat que per arribar a canviar la voluntat de 33 jutges hi va haver una minuciosa tasca d'intel·ligència que va investigar les debilitats de cada un dels magistrats.

A partir d'aquesta experiència i per estendre el control a jutges, fiscals, polítics, empresaris i altres personalitats, des de la Generalitat Pujol va muntar un servei secret d'agents coneguts com els "Pota Negra".

Alguns d'ells eren agents de la "antena" (oficina) del Centre Superior d'Informació de la Defensa (CESID) a Barcelona, ​​que en el seu moment van ser utilitzats pel ministre de Defensa Eduardo Serra per investigar les aventures de Javier de la Rosa, entre altres missions impròpies.

Part dels agents van passar al servei de Pujol quan es va desmuntar la "antena" del CESID a Catalunya, una de les exigències de CiU per donar suport a la investidura de José María Aznar el 1996 després de guanyar-li les eleccions a Felipe González, però sense majoria absoluta.

En aquests dies la societat espanyola comprova com l'escàndol Pujol és tractat amb cotons per jutges, fiscals i el mateix Govern que no s'atreveix a que l'ex-Molt Honorable passi la pena del telediari.

Ordre de no aturar al Clan Pujol

En el desplegament policial de dimarts passat els dos-cents agents que van intervenir en els registres dels habitatges i oficines del Clan Pujol a Barcelona havien de tenir molt de compte. Havien rebut ordres taxatives de no realitzar cap detenció, fossin quins fossin els resultats dels registres.

Fins i tot quan van anar al domicili del matrimoni Pujol-Ferrusola on es trobava convalescent d'una operació quirúrgica a l'espatlla el fill gran, les indicacions eren molt precises: només havien d'accedir a l'habitació de Jordi júnior. No podien buscar proves en altres dependències de l'habitatge.

L'explicació és senzilla: el Govern té por de fer enfadar Jordi Pujol i que comenci a tirar dels dossiers elaborats pels "Pota Negra" i surtin a la llum desenes i desenes d'escàndols.

Sembla que les visites d'Artur Mas al senyor Jordi guarden relació amb l'estratègia sobre aquests dossiers que, asseguren fonts coneixedores dels mateixos, recullen detallades informacions sobre les xarxes de corrupció, escàndols i les seves ramificacions a tot l'Estat espanyol. Dossiers que, de fer-públics, farien trontollar la democràcia.

La informació és poder

Es confirma, un cop més, que la informació és poder. Si Soraya Sáenz de Santamaría és tan poderosa, intocable pels mitjans escrits i respectada per la classe política, es deu a la informació que el servei secret, que tot ho escolta i tot ho veu, li ha proporcionat en aquests quatre anys que porta com a cap dels espies. Ni el mateix president Rajoy s'atreveix a menysprear.

Pujol porta més de trenta anys acumulant informes, molts d'infart i sorprenents. D'aquí el pànic del poder a què es mosquee i posi en marxa el ventilador per salvar el clan de la presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS