dilluns, 1 de febrer del 2016

Societat Civil Catalana que donen suport PP i Ciutadans se'ls uneix un partit neonazi. L'extrema dreta i els moviments neonazis han començat a expressar el seu suport a la plataforma unionista Societat Civil Catalana, aquest diumenge 31 de gener a les 12h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona "contra el PARLAMENT DE CATALUNYA. legalment votat i escollit per una majoria dels catalans.







El grup d'extrema dreta Somatemps, liderat per Josep Alsina, ja ha fet una crida als seguidors, i ara ha estat Sobirania i Llibertat, un partit neonazi escindit del MSR -Moviment Social Republicà- i liderat per ≤, que ha fet una crida a través de les xarxes socials perquè els seus militants participin en la manifestació de SCC, a la qual també s'han sumat PP i C 's, reporta elMón.

Llopart és un líder històric del neonazisme a Catalunya, que va ser detingut pel cas llibreria Kalki sota l'acusació d'un delicte continuat d'idees genocides, associació il·lícita i delicte contra l'exercici dels drets fonamentals, per editar i distribuir material d'ideologia nazi. Finalment, el Tribunal Suprem el va absoldre.

L'acte ha comptat amb els parlaments del mateix Coll i del president de l'entitat unionista, Rafael Arenas. Dues intervencions dures amb l'independentisme, al qual han negat la seva condició de majoria social i política. "Han aconseguit preservar la unitat del sobiranisme in extremis per conservar el poder autonòmic", ha assegurat Coll per advertir als manifestants que es preparin per a una "campanya d'agitació i propaganda independentista de 18 mesos". En el discurs, Coll també ha titllat el procés català de "tòxic" i "corrosiu" per a la cohesió social ".

No només els independentistes han estat criticats, sinó també Ada Colau, alcaldessa de la ciutat, per les seves postures sobre la "memòria històrica". Els concentrats han proferit crits de "fora, fora" a l'alcaldessa.

Arenas, per la seva banda, ha insistit en la "discriminació del castellà en el model educatiu català". "L'escola catalana és un centre de nacionalització", ha acusat el president de SCC. Així mateix ha acusat els partits independentistes haver fet desaparèixer la "bandera espanyola, la catalana i fins i tot, l'europea per l'estelada". De fet l'acte ha acabat amb l'Himne de l'Alegria, l'himne europeu.

La idea de fons transmesa a la manifestació ha estat acusar l'independentisme de "mentir" en les formes i el contingut així com de trencar la cohesió social de Catalunya. Un missatge que ha tingut el suport explícit de PP i Ciutadans, representats respectivament pels diputats Enric Millo i Susana Beltrán. La concentració també ha comptat amb la presència de símbols i banderes franquistes que han posat en dificultats el servei d'ordre de la concentració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS