diumenge, 24 de gener del 2016

COMUNICAT del president de Veneçuela Nicolás Maduro a les ingerències del govern PP de Mariano Rajoy i sotmet a revisió relacions bilaterals amb Espanya. Mariano Rajoy, que compta amb un aclaparador rebuig del 75% de l'electorat espanyol, reincideix en la seva fracassada obsessió d'aconseguir vots, instem a que abandoni el seu show barat en contra de la Pàtria de Simón Bolívar.







República Bolivariana de Veneçuela

MINISTERI DE L'PODER POPULAR PER RELACIONS ETXERIORES

COMUNICAT

El Ministeri del Poder Popular per a Relacions Exteriors de la República Bolivariana de Veneçuela expressa el seu més absolut rebuig davant la reiterada ingerència del President del Govern espanyol, Mariano Rajoy, en els assumptes interns de Veneçuela, que viola flagrantment el Dret Internacional, pretén ofendre la dignitat del Poble veneçolà, i contravé les més elementals normes de convivència que regeixen les relacions entre les nacions civilitzades.

El president Mariano Rajoy, que compta amb un aclaparador rebuig del 75% de l'electorat espanyol, reincideix en la seva fracassada obsessió d'aconseguir vots a Veneçuela, fent de la seva irresponsable acció en matèria de política exterior un descarat intervencionisme.

Crida poderosament l'atenció que esdevinguin espectacle una trobada d'intel·lectuals realitzat fa més de 400 dies a la ciutat de Caracas, que va comptar amb el vistiplau de les autoritats d'aeronàutica civil i migratòria espanyoles dels seus ciutadans assistents a l'esmentat esdeveniment. El Govern de la República Bolivariana de Veneçuela insta el Cap del Govern espanyol a que abandoni el seu xou barat en contra de la Pàtria de Simón Bolívar, i sigui coherent sobre la seva suposada postura respectuosa de la llibertat d'expressió dels seus nacionals.

La República Bolivariana de Veneçuela denúncia davant la comunitat internacional la pretensió de les altes autoritats espanyoles a propiciar situacions d'ordre humanitari a Veneçuela per justificar una intervenció internacional al nostre país. Rebutgem àmpliament aquest guió intervencionista inscrit en la Guerra no convencional contra Veneçuela i en tal sentit se sotmet a revisió integral les relacions bilaterals amb el Regne d'Espanya.

Caracas, 22 gener 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS