diumenge, 6 de desembre del 2015

NO MARXAVEN LES EMPRESES DE CATALUNYA PER CULPA DE L'INDEPENDENTISME? . Més de 900 llocs de treball. Un dels projectes més valorats d'Europa. El Disneyland de l'esport fuig de Madrid capital, cap a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.





















Era un dels projectes més valorats d'Europa. Fins i tot Segittur, la institució pública de turisme i tecnologia, el va catalogar com "el projecte amb més possibilitats de tenir èxit d'Espanya". Open Camp Europe, el parc d'atraccions de l'esport que obrirà la primavera de 2016, tenia moltes núvies. Al final, es va quedar amb Barcelona. "Ara ja es pot dir, però vam estar en converses amb representants de Madrid, Andorra, Sevilla i Newcastle per instal·lar-nos-hi", ha revelat Paco Medina, director general del projecte.

"No existia cap parc d'atraccions del major entreteniment del món, l'esport", ha explicat en el IV Tourism Summit d'IESE. "No puc entendre com ho havia d'Astèrix o dels barrufets i no de l'esport", ha exclamat. Impulsat en un 85% per capital català i amb la resta de fons procedents d'altres països d'Europa, Medina s'enorgulleix de no haver sol·licitat "ni diners públics, ni canvis de legislació, ni cap tipus de benefici fiscal" com altres macro complexos. Un clar dard aEurovegas.

Més de 900 llocs de treball

L'obra ha suposat un desemborsament de 20,5 milions d'euros en els primers 18 mesos i la creació de vora 150 llocs de treball. "Si sumem els directes i els induïts es poden superar els 940", ha presumit el directiu.

A més, dotarà d'activitat a una instal·lació que s'utilitzava set o vuit dies anualment. L'Estadi Olímpic Lluís Companys i els seus voltants. Una enorme quantitat d'hectàrees aprofitades només en per a la celebració de grans competicions esportives o concerts. El parc estarà obert 230 dies a l'any, asseguren a la seva pàgina web.

Malgrat el retorn i l'elecció, el complex amaga Barcelona en nom seu. "La ciutat ja és una marca molt potent per si mateixa, per això ens hem radicat aquí, però ara volem explotar en concepte Europa al món", ha comparat. Després, ha llançat a l'aire la possibilitat de llançar el "Open Camp Brazil o l'Open Camp Emirats Àrabs".

Una promoció discreta

Medina també ha marcat distàncies amb la promoció que s'ha fet altres complexos. Tot girava al voltant de "la foto de l'empresari amb el polític de torn", com van ser els casos de "Terra Mítica o el propi Eurovegas". Aquí ha agraït a les institucions la discreta postura que han mantingut.

1 comentari:

  1. Vull felicitar als creadors del projecte, " La feina ben feta no te fronteres". Enhorabona i gracies, com a Català que es sent el projecte com a propi.

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS