divendres, 21 d’agost del 2015

ENS VOLEN EMPÈNYER A UN CONFLICTE ARMAT . El vicepresidente del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial Ángel Juanes , proposa la violència per resoldre la independència de Catalunya .








Ángel Juanes, vicepresident del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, ens ve a dir que si no és per la força, el tema de la independència de Catalunya no té sortida. El que prop de 2 milions de persones portem sortint al carrer per expressar el nostre desig de tenir un Estat Propi, pacíficament, sense cap aldarull ni tan sols consigna contra d’Espanya… Aquest senyor proposa la violència, directament.

Ens ho explica molt bé en Vicen Sanchís al diari El Punt Avui:

Dèficit democràtic .

El drama no és que Ángel Juanes hagi fet unes declaracions de jutjat de guàrdia. Juanes considera que “Catalunya és un drama” i que la via que ha triat “el president Mas” –ells sempre personalitzen– té “un dèficit democràtic enorme”. Per resoldre’l, per resoldre aquest hipotètic dèficit, Ángel Juanes proposa el trauma: 

“Desgraciadament, hi pot haver un divorci amistós i n’hi pot haver un de traumàtic. Si s’acudeix a vies de fet, el divorci no serà pacífic, desgraciadament, sinó que seria traumàtic.” És a dir, aquest senyor proposa la violència –no l’especifica– per resoldre un contenciós polític. Aquest senyor amenaça. I encara s’atreveix a acusar els altres de poc democràtics. 

El drama, dèiem, no són aquestes barbaritats encadenades. El drama és que Ángel Juanes és vicepresident del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial. Amb una carrera en l’administració de justícia espanyola que tira de tos. Grimpaire. “Brillant”, en diuen alguns.

 Aquest senyor, per tant, podria tenir un paper determinant en el recurs contra Artur Mas després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. I com pot, aquest senyor, guardar la distància necessària i l’equitat deguda si s’expressa com s’expressa? És del tot impossible. Així i això és la separació de poders i el sentit democràtic a l’Espanya actual. Un jutge carrega contra un representant del poble i el deslegitima. I no el destitueix ningú. I no dimiteix. Espanya és un drama i té un dèficit democràtic enorme.

3 comentaris:

  1. Todoslos los que estan inplicados en el estado Espanol es corrupcion todos ban de pate del govierno este govierno sigue a Franco criminal como Hitler el hindigno RAJOY no puede hacer matar como hacia Franco pero sigue el camino del mal.................

    ResponElimina
  2. Es el que hi ha i que s'ha perpetuat. També haurem de mantenir les futures generacions d'aquesta colla. I lo més conyón és que depen de nosaltres.

    ResponElimina
  3. Molt ben espresat, no podem fer res amb aquesta gent, nomès marxar ràpid, quan abans millor

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS