dissabte, 18 d’abril del 2015

La candidata del PP a l'Ajuntament de Santa Creu es despenja amb unes polèmiques declaracions sobre els aturats del sector de la construcció. "Els obrers estan en els bars prenent cerveses".







La candidata del PP a l'Ajuntament de Santa Creu de Tenerife, i número dos a la llista al Parlament, Cristina Tavío, considera que els aturats del sector de la construcció "com no estan en les obres, estan en els bars prenent cerveses per les matins, perquè no tenen feina ". Així ho ha assegurat durant una entrevista realitzada per la periodista Belén Molina per al diari digital canariasahora.com, en ser qüestionada per la situació de l'ocupació.
En una de les respostes, Tavío va afirmar que "la veritat és que a Las Palmas de Gran Canària s'estan executant els plans de rehabilitació, ia l'illa del Palmell, i en Candelaria, i en Arona. Santa Cruz ha perdut almenys 800 llocs de treball en el sector de la construcció, que és clau perquè és en el que més aturats tenim, però com aquestes persones no estan en les obres, estan en els bars prenent cerveses als matins, perquè no tenen feina ".
Les polèmiques declaracions de Tavío han generat moltes crítiques a les xarxes socials, on s'ha qüestionat l'ús de la imatge dels aturats de la construcció com un estereotip vinculat a l'alcohol i la vida ociosa en els bars. Fins al moment, la candidata del PP no ha demanat disculpes ni ha matisat les seves declaracions, encara que sí que han sortit en la seva defensa membres del seu equip electoral.
Durant l'entrevista, molt més extensa i que pots consultar íntegra aquí, Tavío defensar que la capital de Tenerife no "no pot prescindir dels tres milions en impostos que paga la refineria".


 Cal no oblidar que Cepsa ha demandat a l'Ajuntament perquè no està d'acord amb la quantitat que ha de pagar per l'IBI. La candidata del PP va insistir també en la necessitat de posar en marxa la rehabilitació de 1.049 immobles per incentivar la contractació i, en relació a la situació actual del municipi, va afirmar que "gestionar bé no té ideologia, ni és d'esquerres ni de dretes, és fer alguna cosa ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS