dissabte, 6 de desembre del 2014

Tot per la Pàtria o tot per la Pasta. Deu mil alts comandaments es porten a la butxaca la meitat de la partida de productivitat i deixen la resta per 70.000 treballadors. Aquest abús reforça la intenció de manifestar-se al començament d'any.







Els comandaments es porten a la butxaca la meitat de la partida de productivitat i deixen les engrunes per a 70.000 treballadors. Dels aproximadametne 165 milions d'euros que el Govern dóna per Productivitat, uns 82,5 se'ls reparteixen 10.000 alts comandaments. Conclusió: tot per la pasta a la Guàrdia Civil.

És la principal conclusió que va deixar la darrera sessió de treball celebrada ahir, dia 2 de desembre, sobre dues de les qüestions més importants que s'estan tractant en aquests moments en el Consell de la Guàrdia Civil: jornada i productivitat. Una conclusió que no fa sinó reforçar la nostra intenció de convocar pròximament una gran manifestació de guàrdies civils a Madrid.

Si bé pel que fa a jornada el nou esborrany preveu canvis significatius gràcies a la pressió exercida per AUGC en l'exigència dels drets dels guàrdies civils, en matèria de productivitat continua la presa de pèl, ja que la cúpula de la Guàrdia Civil segueix repartint el pastís al seu gust, retenint la meitat de la partida total. D'aquesta manera, tot just 10.000 alts comandaments es porten a la butxaca el 50% dels 165 milions d'euros previstos en productivitat, deixant que 70.000 treballadors de la guàrdia civil hagin de conformar-se amb la resta.

Encara que en la reunió es va plantejar també començar a treballar sobre un desenvolupament reglamentari que aglutini i, sobretot, actualitzi, les instruccions disperses relacionades amb el dret d'associació professional, aquesta qüestió va ajornar davant la necessitat d'ultimar els esborranys de jornada i productivitat, de manera que les normatives s'aprovin en el Ple del Consell de desembre i entrin en vigor al març, quan les aplicacions del SEGUEIXO que comporten estiguin finalitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS