divendres, 1 d’agost del 2014

"Rajoy ha reafirmat el seu compromís de seguir treballant per resoldre els problemes dels catalans, segons afirma la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho.






Explica que "el president del Govern ha reiterat que la consulta no té cobertura legal ni la tindrà, com ja va dir al Congrés dels Diputats el 8 d'abril i el Tribunal Constitucional"
"Rajoy ha remarcat que cal seguir treballant conjuntament per la convivència i el progrés dels catalans i abandonar camins il · legals de fractura i divisió"
Ha alertat al president de la Generalitat "dels riscos de la inestabilitat política perquè no ajuden a la recuperació econòmica"

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha valorat avui la reunió del president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que ha emmarcat "dins de la normalitat democràtica i respecte institucional" .

Sánchez-Camacho ha explicat que "Mariano Rajoy ha reafirmat el seu compromís, desig i voluntat de seguir treballant per resoldre els problemes dels catalans". "El president del Govern ha manifestat que la prioritat ha de ser la recuperació econòmica, la creació d'ocupació, garantir l'estat de benestar i la millora de la qualitat de vida dels catalans i de la resta d'espanyols", ha afegit.

Quant al tema de la consulta il · legal, "el president del Govern ha reiterat que la consulta no té cobertura legal ni la tindrà, com ja va dir al Congrés dels Diputats el 8 d'abril, el Tribunal Constitucional, i els dos principals partits espanyols , el PP i el PSOE ". "Dins de la llei hi ha moltes coses que es poden fer i el Govern d'Espanya vol tractar en profunditat. Fora de la llei no hi ha res de què parlar perquè afectaria la base del nostre sistema democràtic de dret ", ha afegit. En aquesta línia ha explicat que el president del Govern d'Espanya ha alertat el president de la Generalitat "dels riscos de la inestabilitat política perquè no ajuden a la recuperació econòmica".

En definitiva, ha assenyalat, "Rajoy ha remarcat que cal seguir treballant conjuntament per la convivència i el progrés dels catalans i abandonar camins il · legals de fractura i divisió".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS