dijous, 28 d’agost del 2014

17 coses que diuen els anti Catalunya (fatxes i altres gossos) que perdríem els catalans si s'independitzen d'Espanya.






1 Fora del mercat únic europeu. Hi haurà de sotmetre a votació popular si ens interessa entrar. I si no, també tenim l'EFTA, que és un conveni comercial entre diferents països i no poden influir en la política interna de cada estat.

2 Fora de l'Organització Mundial del Comerç. L'Organització Mundial del Comerç (OMC) va ser establerta el 1995. Té la seva seu a Ginebra, Suïssa. L'OMC no forma part del sistema de les Nacions Unides, i tampoc dels organismes de Bretton Woods com el Banc Mundial o l'FMI. Podria donar-se el cas que no ens interessi pertànyer a aquesta recent organització.

3 Efecte frontera. Efecte que principalment li perjudica Espanya, haurà de pagar aranzels per passar a Europa, per això entenc que no els interessi el Corredor Mediterrani i apostin pel corredor central.

4 Fora de l'Eurozona. Com El Salvador, que el 2001 va triar substituir el colón pel dòlar nord-americà, podríem seguir usant l'euro per tractar d'estimular el crèdit i la inversió.

5 S'acaba la lliure circulació de treballadors. Per sortir a treballar a Alemanya per cobrar salaris de merda i en treballs que ells no volen, estem millor a casa o anar als Estats Units, Austràlia o Sud-est Asiàtic, que fa falta el passaport per Catalans i Espanyols.

6 Perdríem la garantia dels dipòsits bancaris. Quan es refereixen a garanties de dipòsits bancaris s'han de referir a Grècia, Portugal i les preferents i Bankia a Espanya.

7 Pèrdua dels fons i ajudes europees al desenvolupament. Els Catalans paguem amb els nostres impostos i no rebem ni un euro.

8 Pèrdua de la protecció consular. Als consolats i ambaixades espanyoles als Catalans no ens solucionen res, quan estem treballant a l'estranger i volem votar en les elecions Catalanes tenim nul suport i tots els retards, conclusió estaríem igual o millor.

9 Adéu al matalàs dels rescats. Adéu, Adéu, Adéu, per salvar bancs i caixes corruptes no volem matalassos que ens empobreixin.

10 Sense protecció financera. La protecció financera serà la nostra, el Fons de Reestructuració Bancari Català, igual que Islàndia, Andorra, Suïssa etc .

11 Sense dret a vot en les municipals d'altres països. El dret de votar en les municipals quedarien subjectes a la regulació que cada Estat fixi per als estrangers no comunitaris, com succeeix per exemple, Estats Units, Austràlia, Sud-est Asiàtic etc .

12 Pèrdua de drets del viatger. Probablement desconeixen les assegurances que comporten els bitllets, el transport en general, el qual a manifestat això és que ha sortit poc d'Alcorcón i està en les cavernes.

13 S'han acabat els programes de formació i investigació. Perquè es van acabar si no només paguem els nostres sinó que paguem part dels Espanyols.

14 Adéu als ajuts al finançament de les pimes. Actualment, la UE ofereix ajuts a les petites i mitjanes empreses a través de subvencions, préstecs i programes i serveis de suport empresarial, que es queda el govern central per les seves coses i Catalunya no veiem un euro.

15 Fi de les facilitats per comprar, extracció de diners i obertura de comptes bancaris .En aquest apartat no se m'acut res a dir, perquè és tal la bajanada i el despropòsit i tantes les mentides que prefereixo no comentar. El que si és cert, que si continuem a Espanya, no només, no tindrem diners de treure del banc, sinó que no disposarem de diners per obrir un compte. Aquesta és la crua realitat.

16 Pèrdua de les instàncies finals de protecció. La normativa europea preveu la possibilitat que els ciutadans de la Unió puguin plantejar queixes, peticions o preguntes al Parlament Europeu, incloent possibles irregularitats o violacions de drets comeses per estats o institucions públiques. A més, també hi ha l'opció de presentar una queixa davant el Defensor del Poble europeu relativa al mal funcionament d'una institució o males pràctiques administratives. Però l'Estat Espanyol amb les seves males pràctiques i no acatant les recomanacions i lleis, s'ho passa tot això dels Catalans pel forro.

17 Pèrdua d'influència a nivell mundial. La Independència de Catalunya d'Espanya implicaria la sortida immediata de l'Organització de Nacions Unides (ONU) i d'organismes supranacionals als quals pertany Espanya. Tot això encara està per veure, les fàbriques estrangeres establertes a Catalunya no s'aniran, ni els bancs estrangers tampoc, el que si segur que se'ls va als Espanyols és el més del 20% de pib Català. Adéu, bon vent i barca nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS