dimarts, 1 de juliol del 2014

Igualet, igualet QUE LA JUSTÍCIA ESPANYOLA. Sarkozy detingut per tràfic d'influències. Causa semblant als centenars de causes que be arrossegant el PP i la Corona Espanyola ... però nosaltres els aforamos per si de cas.






Nicolas Sarkozy, expresident de França, ha estat detingut i està sent interrogat per la Policia parisenca per un presumpte delicte de tràfic d'influències.

Dilluns, va ser el seu advocat, Thierry Herzog, qui va ser detingut per ser interrogat per violació de sumari. Els magistrats Gilbert Azibert i Patrick Sassoust, també han estat posats sota custòdia policial pel mateix cas.

L'interrogatori Sarkozy s'integra dins d'una investigació judicial iniciada el mes febrer. S'està investigant si Sarkozy va crear una xarxa d'informadors amb l'objectiu d'obtenir informació reservada sobre la investigació que estava tenint lloc contra ell sobre presumpte finançament il · legal de la seva campanya electoral de 2007, amb diners libi.

Sarkozy estava sent escoltat telefònicament, i ara s'investiga si va pagar o prometre favors als perits a canvi d'informació sobre les escoltes. També s'està investigant si l'expresident va prometre un càrrec a un jutge a canvi d'informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS