dijous, 24 de juliol del 2014

"Es enxampa abans a Rajoy que a un mentider". Fins i tot forçant la interpretació de la realitat, Rajoy eludís debatre l'augment de la desigualtat i pobresa durant el seu mandat. la Reforma Laboral està precaritzant l'ocupació, provocant un procés de substitució d'ocupació a temps complet per temps parcial. Que les dades confirmen la percepció que té la gent a les empreses i al carrer, l'ocupació no creix i Espanya no avança.






L'any 2014 ha començat amb les mateixes notes musicals desafinades amb què es va iniciar el 2013, al mateix temps que posades les seves veus en escena una altra vegada per idèntics i pèssims barítons: Mariano Rajoy i Luis De Guindos.
Sembla que pretenen picar amb el seu barroer de pa dur en forma de roda de molí tan difícil de rosegar, de cara a que ens atragantemos alhora que ens intoxiquemos de la contaminada propaganda que destil · la, perquè una vegada espichados sigui la millor forma d'no figurar pròximament en el cens de votants per mor de discrepar frontalment contra aquest desastre de gestió pública, política i econòmica, que protagonitzen els seus autors.

Després de l'últim episodi sobre la pujada de la factura de les elèctriques, amb la fictícia pugna entre els patètics ministres, Cristóbal Montoro i José Manuel Soria, com perfecte exemple i síntesi del desvari asinfónico governamental, crèiem que passaria algun temps perquè es repetís un altre espectacle tan vergonyós.

Però no, han passat pocs dies, només el raïm de la fi d'any pel mig, quan una altra desagradable sorpresa ens han ofert les instàncies governamentals.
La filtració des de La Moncloa, amb una estratègia desinformativa ben calculada, de les dades d'ocupació registrat durant el mes de desembre, difosos d'incògnit als mitjans de comunicació amb diverses hores d'antelació a presentar oficialment.

Transmissió intencionadament realitzada de forma esbiaixada i incompleta,-sense xifres de l'afiliació a la Seguretat Social, de les modalitats de contractació, a part de no tenir lògicament de la dada de població activa que coneixerem a finals de gener amb l'Enquesta de Població Activa (EPA) sobre en quart trimestre del 2013 -, per a la consecució electoreros objectius partidistes.

Això, amb el propòsit publicitari de col · locar unes capçaleres en els Telenotícies en la nit del dos de gener i unes portades al dia següent en els libels de la premsa amiga subvencionada per la Moncloa, utilitzant als que cada vegada majorment pateixen la xacra de l'atur,-ja hi ha gairebé dos milions de llars (1.807.700 segons l'última EPA publicada, la del 3r trimestre 2013) on cap membre de la família ingressos com rendes del treball, i tres milions i mig que es troben en el llindar de la pobresa més severa-, per als seus estrets fins bastards.

No cap una altra interpretació, perquè és lògic pensar que no seria la intenció del Govern que els aturats, en conèixer la notícia, es llancessin eufòrics al carrer a celebrar-ho i es recollissin ja de matinada, calçots perduts de vi en cartró, amb destinació a llit per dormir la mona, seguint les pautes recomanades per l'Acadèmia etílica "Aznar-MAR-Carromero" que tants adeptes ha trobant també aquest Nadal entre càrrecs del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS