dimarts, 3 de juny del 2014

L'última oportunitat del PSOE per no acabar desapareixent passa per abraçar la tercera república . No sotmetre a referèndum la forma de l'Estat , sinó imposar-la com una imposició de matute en la Constitució va ser una cosa que no havíem d'haver consentit . COMPARTELO






 Que el successor de Franco abdiqui és una mala notícia : hauríem de haver enderrocat fa molts anys . Per què hem aguantat a un rei imposat per Francisco Franco , Caudillo d'Espanya per la gràcia de Déu ?
No he vist al bavós telenotícies ( ni tampoc en aquest diari ) cap imatge del Caudillo i el futur rei junts al balcó de la plaça d'Orient , ambdós fent ovacionar després de cinc sentències de mort . Una autèntica joia aquest Borbó educat pel dictador .
Aquest nefast , trist i frívol rei era una de les herències més infames del franquisme , sobren les raons per alegrar molt que abdiqui per fi . Covards i timorats , hem permès que aquest individu juerguista i procliu als negocis bruts sigui cap de l'Estat per designació de Francisco Franco , però permetrem que el seu fill sigui rei sense sotmetre a referèndum la monarquia ?
Només el fet que El País i el PSOE hagin declarat immediatament el seu suport a Felipe ens hauria de fer sospitar que no podem consentir que arribi al tron ​​sense passar per les urnes
Al seu pare ens ho va imposar el dictador i igual que Franco ha aguantat quaranta anys al poder . Va ser un rei il · legítim , que va arribar al tron com a resultat de l'arbitrarietat d'un dictador sanguinari . El seu fill no té cap legitimitat , llevat que es la donen les urnes , ja que el seu pare , Joan Carles, designat per Franco no està en condicions de proporcionar legitimitat . Sense un referèndum que decideixi entre monarquia i república ( o entre monarquia i democràcia , com ha dit Cayo Lara amb tota la raó del món ) no podem consentir que l'herència de la dictadura es perpetuï .
No sotmetre a referèndum la forma de l'Estat , sinó imposar-la com una imposició de matute en la Constitució va ser una cosa que no havíem d'haver consentit . Fet està , però ja és hora d'esmenar . No es veu per què hem de resignar-nos als borbons , amb els seus iots i les seves caceres , els seus deliris , les seves sortides de to ( com fer callar un president electe ) i els seus negocis ( cal recordar que durant dècades l'administrador del rei va ser un tal Manuel Prado , condemnat per diverses causes , totes pudents ? Cal recordar que el colpista Armada va ser cap de la Casa Reial? Cal esmentar Urdangarín ) .
Que hàgim aguantat , després de quaranta anys de dictadura , el successor escollit pel dictador durant altres quaranta anys fa vergonya i por .
Vergonya per tant per poc que hem estat .
Por perquè igual decidim seguir sent súbdits en lloc de ciutadans .
Però almenys exigim que puguem decidir nosaltres . No Franco ni Joan Carles, que va ser el seu fillol polític .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS