dimarts, 27 de maig del 2014

Els 10 partits ultradretans que espanten a Europa . Un té un líder amb una esvàstica tatuada , un altre vol desfer-se de tots els musulmans del seu país , el fundador d'un altre suggerir utilitzar l'Ébola com a solució a la immigració . Aquest és el resum del panorama radical i xenòfob que inunda el Parlament Europeu :






Frente Nacional (Francia)



 Marine Le Pen ha hagut de treballar dur per desintoxicar el seu partit d'ultradreta , incloent la censura del seu propi pare i fundador del partit . Jean Marie Le Pen va suggerir recentment que el "senyor Ébola " podria solucionar el problema de la immigració a Europa en "tres mesos" . Periòdicament ha estat condemnat per les lleis antiracistes a França i va considerar les cambres de gas nazi " un petit detall " . El partit va tenir una quarta part dels vots a França , amb la seva plataforma de lluita contra la immigració .

 Partido Nacional Democrático Alemán (NPD)



 Els neonazis del NPD han fet campanya a partir d'una plataforma per frenar la immigració . Defensen eslògans com " Diners per l'àvia en lloc dels sinti i rom ( gitanos ) " o "el vaixell està ple" , en les seves entrevista han defensat que Europa és " un continent de gent blanca" i han marxat amb pancartes que proclamen la ideologia nazi del " Nacional Socialisme " . El NPD va aconseguir amb un discurs antieuropeu i xenòfob reunir prop de 300.000 vots i aconseguir un diputat .



Amanecer Dorado (Grecia)




 El partit ultranacionalista grec Alba Daurada ha canviat les botes militars pels vestits en la carrera per les eleccions europees i han estat recompensats amb els seus primers escons al Parlament Europeu . El seu principal portaveu té una esvàstica tatuada i una bona part dels membres del partit estan a la presó acusats de formar part d'una organització criminal . Els seus eslògans han empastifat mesquites , sinagogues i cementiris . Al maig de 2012 Alba Daurada va concórrer a les eleccions gregues sota el lema "Perquè puguem lliurar a aquest país de la immundícia " . No obstant això , el partit insisteix que no són neonazis i Alba Daurada s'ha convertit en la tercera força política al país .


El Partido de los Finlandeses (Finland)




 El partit antieuro finlandès ha aconseguit menys vots dels previstos , però tot i així aconsegueix 2 diputats . El seu líder , James Hirvisaari , va ser multat el 2011 per comentaris antimusulmanos publicats al seu bloc . Un altre dels seus membres va rebutjar la invitació al ball del Dia de la Independència perquè no volia veure a parelles del mateix sexe , però el partit ha rebutjat reiteradament les acusacions de racisme i homofòbia .


Partido Popular Danés 




A Dinamarca , l'ultradretà Partit Popular , contrari a la UE i que advoca per reduir la immigració , ha guanyat els comicis amb el 26,7 per cent dels vots , tot i que empata a tres escons amb els socialdemòcrates de la primera ministra Helle Thorning - Schmidt ( 20,5 per cent ) . La fundadora del partit , Pia Kjaersgaard , sosté que Dinamarca no és un país on la immigració sigui benvinguda . En resposta a les crítiques des de Suècia , ella va replicar : "Si volen convertir Estocolm , Göteborg o Malmö en un Beirut escandinau , amb guerres de clans , assassinats per honor i violacions en grup , sempre podem posar una barrera al pont d'Oresund " .

 Partido por la Libertad (Holanda)



 El PVV de Geert Wilders partia amb grans expectatives però ha acabat com la tercera força amb quatre escons al Parlament . Wilders és conegut per les seves crítiques a l'islam i ha fet campanya per posar fi a la immigració musulmana als Països Baixos i repatriar els musulmans que viuen actualment allà. " L'Islam és el cavall de Troia a Europa . Si no aturem la islamització ara , Eurabia i Holanrabia seran només qüestió de temps" , va afirmar una vegada al Parlament holandès .

 Movimiento por una Hungría Mejor 




 El partit ultradretà Moviment per a una Hongria Millor ( Jobbik ) , ha quedat en segona posició al país amb un 14,29% dels vots i tres escons . Els seus membres han demanat que els habitants jueus del país signin un registre especial . "Crec que un conflicte d'aquest tipus fa que sigui oportú fer un recompte de persones d'ascendència jueva que viuen aquí , sobretot al Parlament d'Hongria i el Govern hongarès , ja que representen un risc per a la seguretat nacional d'Hongria" , va assegurar el líder del partit , Márton Gyöngyösi .


Partido de la Libertad (Austria)




 A Àustria , l'euroescèptic i nacionalista FPO puja fins al 20 % dels vots , enfront d'un 13,1% obtingut el 2009 . "Si hi ha immigrants , procedents de Turquia , que es queixen que hi ha una creu penjada a l'aula en l'escola , llavors jo els dic : ' tornar a casa ' ", va ser el lema esgrimit pel líder del partit , Heinz - Christian Strache . El FPO s'oposa ferotgement a la immigració musulmana , i creu que Àustria no ha d'acceptar més immigrants . Strache diu de si mateix que no és un racista , perquè " menja kebabs . "


Liga Norte (Italia)




 El partit d'extrema dreta ha obtingut el 6% dels vots a Itàlia. "Àfrica no ha produït grans genis com qualsevol pot veure fins a l'enciclopèdia de Mickey Mouse", va afirmar un dels seus membres.

 Partido de la Independencia (Reino Unido)



 El partit de Nigel Farage ha obtingut el 27,49 per cent dels vots, el que li permetrà comptar amb 24 eurodiputats. Visiblement satisfet, Farage va dir que si la seva formació populista i antiimmigració aconseguís "un bon nombre d'escons a Westminster" (el Parlament de Londres) i obtingués la condició d '"àrbitre polític", amb seguretat exigiria que se celebrés un referèndum sobre la pertinença de l'país al bloc comunitari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS