dissabte, 10 de maig del 2014

El PP es queixa José Manuel Lara que Wyoming s'està passant amb Cospedal i això no agrada al partit .






Les continues bromes i esquetxos sobre el PP que protagonitza Wyoming a 'El Intermedio' de La Sexta porten de cap al màxim directiu del Grup Planeta , que pateix " pressions tremendes " per part dels al · ludits .
L'humorista ha estat especialment dur amb el partit del Govern després de conèixer els anomenats papals de Bárcenas i el degoteig d'informacions que al · ludeixen als dirigents del partit . Els seus pulles i mofes , realitzades en ple prime time ' , no han passat inadvertides a Gènova 13 .
Han estat mesos de " agressions i atacs" ( així ho defineixen al PP ) , sempre en to humorístic , especialment contra la seva secretària general , María Dolores de Cospedal . Ella és la que ha donat la cara davant els mitjans de comunicació per les acusacions de disposar d'una caixa a B i de pagar sobresous als dirigents .
La cúpula del PP manté una relació fluïda amb el màxim responsable del Grup Atresmedia , José Manuel Lara . I l'ha traslladat en més d'una ocasió la incomoditat que generen en el partit les contínues al · lusions, en to crític , de Wyoming .
Doncs bé . El que la direcció del PP ha transmès recentment a Lara és que Wyoming està passant amb Cospedal . És massa . Ella és el principal centre de les seves crítiques i això no agrada al partit .
El mateix Lara és qui transmet aquests missatges al seu equip de Atresmedia en els comitès de direcció , el que segueix generant algun conflicte intern .
Segons li expliquen a El Chivato , el president del grup continua tenint " bronques " amb els directius de Atresmedia . En aquestes ' discussions ' , Lara transmet el que li retreuen des del PP i , en alguna ocasió , remarca que el que fa Wyoming en laSexta va contra de la línia ' conservadora ' tradicional que manté Antena 3 en els últims anys . I això genera tensions .
La resposta que ha tornat a rebre Lara de l'equip directiu de Atresmedia és que els programes de laSexta i Wyoming no tocaran . Suprimir-los o variar el seu enfocament un mil · límetre suposaria un seriós dany d'imatge a la cadena i la desposicionaría .
Davant d'aquesta circumstància , el que ha demanat José Manuel Lara és i que es facin crítiques respectuoses a laSexta . És a dir , que no hi hagi insults , ni mal gust , ni paraules ofensives cap als dirigents del PP .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS