dimarts, 22 d’abril del 2014

Si no s'autoritzen el referèndum , els alcaldes independentistes proclamaran la República catalana . Els regidors independentistes " no els tremolaran les cames ni el pols per tornar a fer allò que va fer el poble de Catalunya el 1931 : proclamar la República des de tots els ajuntaments" .






 "Si ens impedeixen votar per la força , que sàpiguen que en les pròximes eleccions municipals , si el resultat electoral és favorable a les forces que volem una nació lliure , als alcaldes i regidors no els tremolaran les cames ni el pols per tornar a fer allò que va fer el poble de Catalunya el 1931 : proclamar la República des de tots els ajuntaments " .
Aquesta és l'amenaça que ha llançat el vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència ( AMI ) , diputat autonòmic d'ERC i alcalde de Montblanc , Josep Andreu , durant l'acte que ha celebrat l'Assemblea Nacional Catalana ( ANC ) aquest dissabte a Tarragona .
Andreu també ha assegurat que els prop de 700 municipis adherits a l'AMI celebraran plens extraordinaris l'endemà que el president de la Generalitat , Artur Mas , convoqui oficalmente el referèndum independentista per mostrar de forma explícita el seu suport a aquest .
A més , s'ha compromès a que , "sigui quin sigui l'escenari " , oferiran urnes , paperetes i tota mena de suport al president autonòmic per celebrar una consulta secessionista " absolutament neta i democràtica " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS