dimarts, 22 d’abril del 2014

Dues multes a la ' Aguirre gallega ' podrien costar-li el lloc a un sergent de la Guàrdia Civil . José Manuel Gran Pérez , sergent dela Guàrdia Civil que va rebre la creu al mèrit de la Guàrdia Civil el 2008, a estat cessat pel ministeri d'Interior per multar una diputada del PP a Ourense . El cessament és "una clara represàlia política " contra el sergent Gran " per haver fet complir la llei" a la diputada del PP .






El ministeri d'Interior cessa del càrrec al sergent de la Guàrdia Civil del municipi Ourense de Bande , José Manuel Gran Pérez , al · legant " necessitats del servei i la reprovació de les autoritats" , segons publica aquest diumenge ' El País' . L'agent va saltar als rotatius el passat mes de novembre per haver multat la diputada del PP , vicepresidenta de la comissió d'Interior , inspectora de policia en excedència i exalcaldessa de Bande , Ana Belén Vázquez Blanco , i al seu exmarit i successor al capdavant de l'alcaldia, José Antonio Armada . En el comunicat de multa consta que , a més de tenir el cotxe mal estacionat en una vorera , el vehicle no havia passat la ITV i ella es va negar a mostrar la documentació .
El número dos del Ministeri de l'Interior ha tancat la polèmica que va suscitar el succés promovent el cessament del sergent . L'Associació Unificada de la Guàrdia Civil ( AUGC ) , que prepara una demanda judicial "si cal també contra el comandament que l'ha destituït " , sosté que el cessament és "una clara represàlia política " contra Gran " per haver fet complir la llei " la diputada . Per la seva banda, la diputada ultima una demanda amb la qual pretén provar el "greu assetjament " a què diu haver estat sotmesa. "Tot és una manipulació ; demostraré que és tot mentida i que només buscava el meu desprestigi i el de la meva família " .
El sergent Gran no comprèn com pot ser titllat d'il · legal el " estricte compliment de la legalitat" , segons comenten els seus companys . El sindicat ho té , però, clar . "Ella va utilitzar els seus contactes al Ministeri per apartar una persona que li resultava incòmoda ", indica el portaveu de l'associació, Carlos Domínguez , després de puntualitzar que els mateixos informes interns de la Guàrdia Civil que promouen el cessament del sergent emparen la seva actuació. " No podia ser d'una altra manera ; no hi caben distincions i ell va complir amb el seu treball ", precisa .
El sergent - comandant Gran mai va gaudir de la simpatia dels veïns del tranquil poble de Bande . La seva arribada el 2008 a la comandància del poble va suposar una revolució en els tradicionals hàbits veïnals . " Denunciava per maltractament animal als paisans dels llogarets que arribaven a Bande a cavall i el deixaven , com era costum , lligat per les potes perquè no s'escapés ; va arribar a denunciar la manca de paper higiènic al vàter d'alguns bars i obligava a identificar-se a tot el món " , recorden els veïns .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS