dilluns, 28 d’abril del 2014

Navarro atribueix l'agressió que va patir al " clima de crispació " a Catalunya . El primer secretari del PSC presenta una denúncia contra la seva agressora . i alerta que " el clima de tensió va en augment" i per contrarestar aquest acte, el candidat número dos del PP al Parlament Europeu González Pons es porta un ' huevazo ' al teatre del Raval de Castelló , custodiat l'acte per agents de la Policia Nacional , no han pogut evitar que una persona afin al partit socialista hagi llançat un ou que li ha impactat a la nuca.NO VEGIS lA pALLA eN l'ULL ALIÈ , tENINT BIGUES aL TEU .






González Pons es porta un ' huevazo 'El candidat número dos del PP al Parlament Europeu es disposava a participar en un míting al teatre del Raval de Castelló , on l'esperava un grup de manifestants amb pancartes contra les petrolíferes al litoral i el tancament de RTVV
Una persona ha llançat un ou contra el vicesecretari d'Estudis i Programes i candidat número dos del PP a la llista al Parlament Europeu , que ha arribat a Esteban González Pons al clatell , quan accedia al teatre del Raval per participar en un míting preelectoral a Castelló .
L'incident ha tingut lloc al voltant de les 11.25 hores a les portes del teatre , on s'havien congregat , des d'una hora abans , una trentena de persones amb pancartes contra les prospeccions petrolíferes enfront del litoral castellonenc i treballadors que s'oposen al tancament de RTVV . Aquest grup de manifestants estava custodiat per agents de la Policia Nacional , que , després de l'incident , els ha desplaçat a un lloc més allunyat de la porta d'entrada al local on es celebrarà el míting .
Fonts del PP han indicat que, en arribar González Pons a la porta principal del teatre , una persona ha llançat un ou que li ha impactat al clatell . Sobre les 12.00 hores han arribat el candidat del PP a les Eleccions Europees Miguel Arias Cañete i el president del PP a la Comunitat Valenciana i de la Generalitat , Alberto Fabra , que han accedit a l'interior del teatre del Raval sense que es registressin altres incidents .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS