dimecres, 30 d’abril del 2014

La consulta d'autodeterminació del 9 de novembre, el 19,3% votaria en contra , i el 8,6% votaria ' sí' a que Catalunya sigui un Estat però 'no' a que sigui independent , segons el Centre d'Estudis d'Opinió política ( CEO ) . L' MALLORIA de catalans votaria ' SÍ ' a la independència , bastant més del 55%.






 Un 10,9% dels catalans no aniria a votar en aquesta consulta , mentre que un 9,4% encara no sap què votaria i un 1,8 % ha preferit no respondre .ERC s'imposaria en les eleccions europees del 25 de maig per davant de CiU amb el 14,4 % dels Voros .
El 47,1% de catalans votaria a favor de la independència en la consulta d'autodeterminació del 9 de novembre , mentre que el 19,3% votaria en contra , i el 8,6% votaria ' sí' a que Catalunya sigui un Estat però ' no' a que sigui independent , segons el Centre d'Estudis d'Opinió Política de la Generalitat ( CEO ) .
Així es desprèn de la primera onada del Baròmetre d'Opinió Política del CEO , que per primera vegada inclou en les seves enquestes les dues preguntes acordades pel president de la Generalitat , CiU , ERC , ICV - EUiA i CUP per a la consulta d'autodeterminació del 9 de novembre.
Segons l'ens demoscòpic de la Generalitat , que ha consultat a 2.000 catalans mitjançant entrevistes presencials , un 10,9 % dels catalans no aniria a votar en aquesta consulta , mentre que un 9,4% encara no sap què votaria i un 1 , 8% ha preferit no respondre .
ERC s'imposaria en les eleccions europees del 25 de maig per davant de CiU , obtenint un 14,4% d'intenció directa de vot davant del 11,3% que recull la federació , segons el Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat ( CEO ) .
El baròmetre , que preveu un abstenció del 16,7 per cent i s'observa un 30,8% d'indecisos , situa el PSC com a tercera força en intenció directa de vot amb el 6,1 %, seguit per ICV - EUiA ( 3,9 % ) ; Ciutadans ( 2,7% ) , i PP (1,9 %) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS