dijous, 3 d’abril del 2014

La baronessa expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha protagonitzat a primera hora d'aquesta tarda una persecució pels carrers de la capital . La dirigent del Partit Popular envesteix la policia i es dóna a la fuga :






L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha protagonitzat a primera hora d'aquesta tarda una persecució pels carrers de la capital . La dirigent del Partit Popular s'ha donat a la fuga després que agents de mobilitat de la Policia Municipal de Madrid li imposessin una multa per haver aparcat al carril de la Gran Via reservat al transport públic .
Segons el comunicat de l'incident a què ha tingut accés El País, una parella d'agents de Mobilitat es va acostar al vehicle per denunciar-ho a les 16.20 i la seva conductora no estava en aquest moment dins del cotxe . En aquest mateix instant, apareix la conductora i l'agent de Mobilitat li requereix la documentació per notificar la denúncia . " Posant la conductora molt nerviosa i bastant alterada , moment en el qual es puja al vehicle i , sense donar-li la documentació , arrenca el mateix i colpeja la moto de l'altre agent , que es trobava davant del vehicle , tirant a terra" .
La versió que ofereix Aguirre és diferent . La baronessa popular diu que va aparcar "un moment per treure diners" . Tot seguit , els agents de mobilitat li van donar l'acte i li van posar la corresponent multa . Van demanar la documentació i els papers del cotxe , i ella els va donar . "La van tenir quinze minuts aturada , fent-li tota mena de preguntes" , asseguren . Per això , va considerar oportú arrencar i marxar .
Va ser llavors quan va colpejar amb el seu cotxe la moto d'un dels agents de mobilitat i va emprendre la marxa , fent cas omís a les trucades dels agents perquè s'aturés . "No va atropellar cap agent " , matisen . L'expresidenta ha estat perseguida per una patrulla de la Policia Municipal , que l'ha sol · licitat que frenés el seu vehicle sense aconseguir-ho. Aguirre ha continuat circulant fins arribar al seu habitatge . Curiosament , fa tan sols dos dia l'expresidenta defensava la tasca policial en el seu compte de Twitter després dels incidents del 22- M : "Una Nació que es respecti a si mateixa no pot permetre que s'ataqui així als seus policies , que són els últims garants de la nostra llibertat " .
Segons les fonts consultades , la presidenta del PP de Madrid viatjava sola en el seu vehicle privat . No obstant això , quan la policia ha cridat a casa per solucionar l'altercat , han estat els seus escortes els que han intentat en nom seu, sense èxit , signar un part amistós .
Cap agent ha resultat ferit . En el moment en què l'expresidenta madrilenya ha colpejat la moto , el policia responsable del vehicle es trobaven en un altre punt de la calçada . Malgrat això , un dels agents ha estat traslladat fins a una seu de la mútua d'accidents Asepeyo per un " atac d'histèria " .
Els agents afectats van ser immediatament a declarar a la comissaria per denunciar la fugida d'Aguirre . El secretari general del Sindicat Professional d'Agents de Mobilitat ( SPAM ) de Madrid , Jesús Méndez , ha criticat la conducta de l'expresidenta del Govern autonòmic per haver posat en "risc la ingridad física de dos agents de l'autoritat" . "Si no ha de fer això cap ciutadà , menys encara un dirigent públic que ha de donar exemple . Els serveis jurídics del sindicat estan estudiant el que ha passat i actuaran en conseqüència. Si heu fet mal a algun agent, la denunciarem " , ha assegurat Méndez a aquest diari . Des de l'Ajuntament únicament es limiten a confirmar l'altercat que s'ha produït a la Gran Via madrilenya .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS