dilluns, 31 de març del 2014

" Poble armat , poble respectat " . Intervenció armada contra el Govern colpista d'Espanya si no ens concedeixen el dret fonamental de la democràcia al referèndum " . Nova Terra Lliure crida a la lluita armada contra Espanya i anima a " caçar espanyolets " . Curiosament , tot i la radicalitat dels plantejaments de Nova Terra Lliure , tant la web de Kit Ràdio com el bloc personal de Roger Guarch són en castellà . Segons fonts ben informades , em comenten que ...






"Des d'aquí , donem un ultimàtum al Govern de Rajoy " . Aquest avís va ser llançat fa poques setmanes per un moviment català separatista denominat Nova Terra Lliure . Els seus membres , diu el mateix text , " han promès una intervenció armada contra el Govern colpista d'Espanya si no ens concedissin aquest dret fonamental de la democràcia [ es refereix al referèndum independentista ] " . I més : "En el cas de llibertar al poble català , declararíamos la independència de forma unilateral i convocaríamos eleccions per a la nova república catalana i ilegalizaríamos al PP" . El lema d'aquest nou grup ho diu tot: " Poble armat , poble respectat " .
Nova Terra Lliure considera que el Govern central està "cada vegada més debilitat i arenga que" han d'entendre , encara que no ho vulguin, que estem cansats que ens robin i que , per tant , si no ens deixen [ ser independents ] per les bones , serà per les dolentes. És el moment d'estar units i actuar contra un Govern que ens reprimeix i ens persegueix pel sol fet de ser catalans . Sortim a ' caçar ' espanyolets ( sic) i llavors s'adonaran que no tenen més remei que deixar-nos fer la consulta . Si el camí passa per les armes , estem disposats a anar per aquí ja rebel · lar contra aquest cop d'Estat al qual estem sotmesos des de fa anys . El PP s'ha convertit en una secta franquista que s'ha d'il · legalitzar de manera urgent " .
Fa pocs dies , un nou post commemorava els 40 anys de l'afusellament de Salvador Puig Antich , torna a reclamar al PP que demani perdó pels " crims franquistes " , advoca per portar a aquest partit davant del Tribunal de l'Haia i insisteix en la il · legalització del mateix .
El domini web d'aquesta organització , segons s'ha pogut comprovar , correspon a un jove emprenedor barceloní , Roger Guarch , que als seus 22 anys ja fa quatre que va crear Kit Ràdio, una emissora musical de la capital catalana que aposta per música dance , house , trance , progressive i electrohouse .
Guarch va manifestar a El Confidencial que la idea de muntar Nova Terra Lliure ( NTL ) va ser seva . "El seu objectiu era refer l'antiga Terra Lliure , tot un símbol de la lluita per la llibertat , però defensant el diàleg ", ha subratllat . Terra Lliure va ser un grup terrorista català que va estar actiu una dècada fins que a finals dels 80 del segle passat la majoria dels seus membres es van integrar a Esquerra Republicana de Catalunya ( ERC ) . En la seva identificació com a grup , NTL assenyala que "al maig del 2013 , un grup de joves que volem la llibertat de Catalunya la van fer renéixer [a l'antiga organització terrorista ] com a partit polític sota el nom de Nova Terra Lliure . Ara , de forma pacífica i amb el diàleg per davant , Nova Terra Lliure lluita per la llibertat d'expressió , contra la dictadura franquista del PP a Espanya i intenta aconseguir el que més vol el poble català , que és la independència " .
Amenaces de mort
Per Roger Guarch , el Govern espanyol no concedirà mai la independència de Catalunya i cal aconseguir-la per tots els mitjans. " Jo sóc partidari del diàleg més que res. Però també sóc partidari de la ruptura unilateral amb Espanya . I si aquesta es dóna , no cal descartar que es prenguin represàlies i fins i tot que s'enviï a l'Exèrcit , per exemple. En aquest cas , cal estar preparats " .
El jove barceloní subratlla que "la lluita armada és l'última opció , especialment per al cas que una ruptura unilateral porti conseqüències d'intervenció violenta per part d'Espanya" .
Pel que fa al lema del grup , " poble armat , poble respectat " , matisa que "és una forma d'expressar ", encara que emfatitza a continuació que "no es pot descartar armar al poble en el cas que no ens deixin pronunciar a les urnes i decidir el nostre futur . De tota manera , una revolta armada es donaria en una situació extrema i molt a les dolentes " . També assenyala que aquest era " l'antic eslògan de Terra Lliure i el mantenir-lo és una espècie d'homenatge que li fem a l'antiga organització" .
Aquest divendres , NTL va tornar a activar el seu web , que romania sense canvis des del 6 de març. Això, explica en l'últim post , es deu " al fet que hem rebut amenaces de mort de feixistes , el que ja hem posat en mans de les autoritats . Estem farts del feixisme i per això demanarem la seva il · legalització i , per tant , dels partits feixistes . Demanarem la il · legalització de partits com el PP o Ciutadans i la il · legalització del sindicat d'ultradreta Manos Limpias " . Aquesta voluntat d'il · legalització ia la mostrava en el seu primer post , datat el 13 de maig de l'any passat , en què a més reclamava l'expulsió o la presó per "qualsevol persona que li falti al respecte a la bandera catalana . Castiguem durament Espanya denunciant a les Nacions Unides i fent que ens tornin fins a l'últim cèntim que ens deuen " .
En l'escrit d'aquest divendres , el grup assenyala també que "és el moment de trencar amb Espanya i de declarar la independència de forma unilateral . És el moment d'expulsar de la república catalana a feixistes com Camacho [ Alícia Sánchez - Camacho , presidenta del PP català ] , Rivera [ Albert Rivera , president de Ciutadans ] , Millo [ Enric Millo , portaveu del PP al Parlament ] i molts altres " . Però no és només això : adverteix que està reunint documentació per a aquestes iniciatives jurídiques i assegura que , juntament amb l'Assemblea Nacional Catalana ( ANC ) , declararà "la independència de forma unilateral el dia de Sant Jordi " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS