diumenge, 30 de març del 2014

A l'escola , que actualment ja imparteix el mateix nombre d'hores de català i de castellà a la classe de quart que assisteix la nena , per entendre que " dóna estricte compliment" al que estableix la llei. El diari El Mundo , anuncia en un titular . La Generalitat accepta la sentència per la qual una escola imparteix en castellà el 50% de les classes i els traïdors del El PSC reclama que aquest model es faci extensible a totes les escoles catalanes .






La Generalitat ha acceptat que un col · legi de Barcelona imparteixi la meitat de les classes en castellà i l'altra meitat en català , a l'escola ja s'imparteixen 9,5 hores setmanals en castellà , 9,5 hores setmanals en català i quatre en anglès , no obstant això , la Conselleria va negar aquest dissabte haver emès cap resolució i que s'ha limitat a constatar que , donat el projecte lingüístic vigent al centre educatiu , i concretament en el curs de l'alumna afectada , "no calia fer cap tipus d'intervenció " per considerar la resolució judicial correctament executada . Per contra, la Generalitat es nega a acatar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( TSJC ) que recentment va obligar a cinc escoles catalanes a impartir un 25% de les seves matèries en castellà .
No acata una altra sentència Per contra , la Generalitat es nega a acatar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( TSJC ) que recentment va obligar a cinc escoles catalanes a impartir un 25% de les seves matèries en castellà . El portaveu del PPC al Parlament de Catalunya , Enric Millo , ha reclamat a la Generalitat que el model d'educació bilingüe acceptat per l'esmentat col · legi barceloní "es faci extensiu en un futur a totes les escoles catalanes" . Per a Millo , aquesta resolució " és positiva perquè implica un precedent molt important , ja que és fonamental entendre el dret que tenen els pares a sol · licitar que els seus fills siguin educats en català i en castellà" . Per la seva banda, el president de Ciutadans ( C 's ) , Albert Rivera , ha defensat " normalitzar a les aules ia les institucions el que és normal al carrer" , pel que ha proclamat que "s'ha acabat el projecte identitari d'una sola llengua en una Catalunya bilingüe "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS