dissabte, 4 de gener del 2014

Gallardón concedeix la mesura de gràcia poc després que el Suprem anul·lés un altre indult a un kamikaze que va matar a un jove . Gallardón indulta ara a un conductor que va atropellar a dretcient a dos vianants .






Una vegada més el Ministeri de Justícia ha tornat a concedir un indult a un condemnat per un delicte contra la seguretat vial. En aquesta ocasió Gallardón ha concedit la mesura de gràcia a Sixto Mario Arango Durango. Segons publica l'agència Colpisa el Govern perdona 8 dels 14 anys de presó als quals va ser condemnat aquest conductor com a "autor de dos delictes d'homicidi en grau de temptativa".

El propi Tribunal Suprem va descartar de manera expressa que el doble atropellament fos un accident fortuït ja que fins i tot una de les víctimes va ser envestida dues vegades.

L'Executiu concedeix la mesura de gràcia poc després que el Tribunal Suprem anul·lés un altre indult a un kamikaze que va matar a un jove a València al no trobar la seva "lògica jurídica, excloent de l'arbitrarietat", ja que l'Executiu no va especificar les raons que li van portar a adoptar la mesura de gràcia. El kamikaze havia estat condemnat a 13 anys de presó per circular en sentit contrari en l'AP-7 a Polinyà del Xúquer (València) i causar la mort d'una persona en un accident de trànsit.

La mesura de gràcia es va concedir amb l'informe en contra de l'Audiència de València i de la Fiscalia, i l'indultat va ser defensat per un germà del diputat del PP Ignacio Astarloa, que treballa en el despatx Uría i Menéndez, del que també és emprat un fill del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón. La sentència va considerar a Ramón Jorge Ríos Salgado autor d'un delicte de conducció amb greu menyspreu per a la vida dels altres, en concurs ideal amb un delicte d'homicidi, un delicte de lesions, una falta de lesions i una falta de danys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS