dilluns, 6 de gener del 2014

El portaveu del *Govern català, Francesc Homs, ha manifestat que l'Executiu central "no pot sostenir en el temps i de manera indefinida que no es pot votar a Catalunya". Homs ha assegurat que el Govern juga brut des de fa anys, però no creu que s'arribi a l'extrem de suspendre l'autonomia ni d'empresonar al president de la Generalitat.






El conseller de la Presidència i portaveu del Govern català, Francesc Homs, ha considerat aquest diumenge que el Govern acabarà permetent la celebració de la consulta catalana "per pressió catalana o internacional".

En una entrevista al Punt Avui recollida per Europa Press, ha manifestat que l'Executiu central "no pot sostenir en el temps i de manera indefinida que no es pot votar a Catalunya", per la qual cosa si la Generalitat segueix treballant a favor del referèndum, el Govern acabarà cedint.

Homs s'ha referit al document contra el procés sobiranista enviat a les ambaixades pel ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, i ha ironitzat que cal donar-li les gràcies per "col·laborar de manera nítida en la internacionalització de la qüestió catalana".

El conseller ha assegurat que el Govern juga brut des de fa anys, però ha expressat que no creu que s'arribi a l'extrem de suspendre l'autonomia ni d'empresonar al president de la Generalitat, Artur Mas: "Saben que això no ho poden fer", ha resolt.

Sobre l'avanç del procés sobiranista, ha agregat que cal saber capitalitzar les dates destacades de 2014: "Aprofitar les eleccions europees per explicar quants som; i saber aprofitar la celebració de l'11 de setembre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS