dilluns, 13 de gener del 2014

El nou cardenal espanyol , Fernando Sebastián Aguilar , partidari de demanar el vot per partits com Falange o Alianza Nacional en les eleccions de 2007 . Ha instat Alfredo Pérez Rubalcaba a respondre a aquesta pregunta en la roda de premsa que va oferir després de ser designat pel Papa . Hi ha una dona amb dret a matar el seu fill ? " . Doncs jo dic que si , que la dona té dret a decidir si vol ser mare , té dret a avortar i té dret a no criar a aquest fill perquè sigui violat per algun capellà o religiós pederasta .






L'arquebisbe emèrit de Pamplona i Tudela , Fernando Sebastián Aguilar , que serà nomenat cardenal al febrer, ha dit avui que el debat sobre l'avortament està " pervertit " i ha instat el líder del PSOE , Alfredo Pérez Rubalcaba , a respondre si hi ha una dona que " se senti amb el dret de matar el seu fill" .
Monsenyor Sebastià, que ha ofert una conferència de premsa al Bisbat de Màlaga amb motiu de la seva designació com a cardenal , ha assenyalat després de ser preguntat pels periodistes sobre el debat de la llei de l'avortament que "per a un catòlic , llei de l'avortament cap " .
Segons la seva opinió , aquest debat a Espanya està " pervertit des del principi perquè no volen reconèixer què és de veritat l'avortament" , i ha afegit que es parla de la interrupció voluntària de l'embaràs com si aquest " fos un xarampió o unes varius " .
" Es parla de mil coses , mai es parla del que és realment l'avortament : eliminar la vida d'un ésser humà en les primeres fases del seu desenvolupament en el ventre de la seva mare" , ha manifestat .
Després de preguntar si "hi ha una dona que se senti amb el dret de matar el seu fill" , l'arquebisbe ha assegurat que és a això "al que ha de respondre el senyor Rubalcaba " .
Sebastià, que va ser nomenat bisbe el 1979 pel Papa Joan Pau II, va ser vicepresident de la Conferència Episcopal Espanyola en els períodes 1993-1999 i 2002-2005 i secretari general en 1982-1988 .La polèmica de Falange
En la seva època d'arquebisbe de Pamplona va protagonitzar una sonada polèmica per demanar el vot per partits com Falange o Alianza Nacional per a les eleccions de 2007 . Deia en una conferència que recollia la seva pàgina web : "Avui a Espanya hi ha alguns partits polítics que volen ser fidels a la doctrina social de l'Església en la seva totalitat , com ara Comunió Tradicionalista Catòlica , Alternativa Espanyola , Terç Catòlic d'Acció Política , Falange espanyola de les JONS " . Tots ells són partits poc tinguts en consideració . Tenen un valor testimonial que pot justificar un vot . [ ... ] Per això no poden ser considerats com a obligatoris però sí són dignes de consideració i de suport " .
Des Màlaga , lloc que va triar per viure després de la seva jubilació , l'arquebisbe emèrit ha agraït el " gest d'amabilitat " i de reconeixement que ha tingut el papa Francisco amb ell, que l'omple de satisfacció i alhora li " avergonyeix una mica " ja que "segur que altres han fet tant o més que jo" , ha referit .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS