dilluns, 13 de gener del 2014

Ciutadans desembarca a Madrid per presentar-se a les generals de 2015 . El partit de " falangista " , " antimodern " i " antidemocràtic " Albert Rivera està buscant cares conegudes i personatges mediàtics que vulguin integrar-se en les seves llistes per formar una candidatures al Congrés i al Senat per la circumscripció madrilenya .






Albert Rivera , el líder de l'emergent partit Ciutadans - Ciutadans de Catalunya , ha decidit fer el salt de la política autonòmica catalana a l'escena nacional espanyola .
Per a això, el passat mes d'octubre el diputat al Parlament va anunciar públicament el seu nou projecte : Moviment Ciutadà , que almenys al principi pretén ser una plataforma de la societat civil que aglutini als ciutadans de tot Espanya que vulguin regenerar la política i enfortir els pactes d'Estat davant els nacionalistes .
La posada de llarg d'aquest moviment es va celebrar el 26 d'octubre al Teatre Goya de Madrid . En l'acte , Rivera i altres dirigents de Ciutadans van congregar a centenars de persones per presentar les seves idees , però no van revelar si es pensaven presentar com a candidatura a properes convocatòries electorals , començant per les eleccions europees .Llistes per a les generals de 2015
Tot i que pretenen mantenir la incògnita , El Confidencial autonòmic ha pogut saber que els dirigents de Moviment Ciutadà , amb Albert Rivera al capdavant , tenen decidit presentar-se a les eleccions generals que , si no hi ha un avançament electoral , tindran lloc a la tardor de 2015 .
De fet , fonts d'aquesta plataforma asseguren ACA que ja estan treballant en estendre les seves agrupacions per tot Espanya . El partit Ciutadans ja es va presentar a les eleccions municipals i autonòmiques el 2007 i el 2011 en diverses localitats i regions d'Espanya , i manté seus i nuclis de militants fora de Catalunya .
No obstant això , fins ara aquesta extensió no ha fructificat en vots i , per tant , regidors i diputats .Desembarcament a Madrid
L'aposta de Moviment Ciutadà és ara molt més ambiciosa : les enquestes ja els donen diversos escons en unes hipotètiques eleccions al Congrés i al Senat .
Per això , segons expliquen al Confidencial autonòmic fonts internes , ja estan " desembarcant ", sobretot , a les províncies més importants del país . El focus principal d'aquests esforços per anar organitzant- és Madrid .
Els dirigents del moviment que lidera Albert Rivera pretenen configurar una llista " potent" per la circumscripció madrilenya . Aquesta és la província on s'elegeixen més diputats -36 en les eleccions de 2011 - , on Ciutadans pot recollir un important percentatge de vots i on és més fàcil que aconsegueixi diversos escons .
Amb aquest objectiu , Moviment Ciutadà està sondejant personalitats conegudes , rostres mediàtics , que puguin mobilitzar votants abstencionistes o que procedeixin de partits com PP , PSOE i fins i tot UPyD , amb qui Ciutadans encara no ha arribat a un acord .
Es tracta de nodrir els primers llocs d'aquesta llista electoral al Congrés i al Senat de persones que no necessàriament siguin polítics i que tinguin ganxo a Madrid . El perfil seria similar ( encara que en aquest moviment hi ha força varietat) al d'Isabel Sant Sebastià , que com ja va explicar El Confidencial Digital s'ha acostat a Albert Rivera per les seves posicions sobre la unitat d'Espanya o la política contra ETA .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS