dilluns, 9 de desembre del 2013

Un dia després que l'entorn d'Alberto Fabra afirmés que l'única via oberta a mitjà termini per substituir Canal 9 seria Televisió Espanyola , Máximo Buch , conseller d'Economia de la Generalitat Valenciana , obre la porta ara a què empreses privades supleixin Canal 09:00 un cop neta de treballadors i amb un deute de centenars de milions d '€ , que pagarem tots , això és el govern del PP .






Un dia després que l'entorn d'Alberto Fabra afirmés que l'única via oberta a mitjà termini per substituir Canal 9 és Televisió Espanyola , des de la Generalitat s'obren altres possibilitats per atenuar el buit deixat per Canal 9 en producció televisiva en valencià .
El conseller d'Economia , Máximo Buch , ho ha deixat clar . "Hi ha cadenes privades de televisió que emeten a la Comunitat i podrien optar per posar part de la seva programació en valencià o parlar amb les productores de certs programes que siguin d'interès per a l'audiència i emetre'ls " .
Buch , conegut pel seu discurs liberal , per a alguns una raresa en un partit que ha promogut iniciatives públiques ruïnoses com la Fórmula 1, Terra Mítica o ha acabat amb les caixes d'estalvis valencianes, ho té clar .
" A mig termini aniran sorgint iniciatives que cobreixin el buit de demanda de programació en valencià que deixa Canal 9 i , per tant , hi haurà oferta d'ocupació en el sector audiovisual en valencià a la Comunitat , encara que sigui des iniciativa privada o algun altre tipus de iniciativa " .
" Quan hi ha una demanda , algú sempre tendeix a cobrir " , ha assegurat el conseller en declaracions a Europa Press . Canal 9 va ingressar poc més de 9 milions d'euros el 2012 i , segons l'auditor , va perdre 192 milions el 2012 . El 2013 , abans de l' traumàtic i barroer tancament, la Generalitat va pressupostar una aportació de 69 milions a la televisió autonòmica .
Contra les protestes violentes
Buch , com la resta del PP , ha fet pinya amb la decisió del president de la Generalitat , Alberto Fabra . " Lògicament ha calgut sacrificar 1.600 llocs de treball i entenem que aquestes persones no estiguin satisfetes en aquesta situació d'estar en procés d'haver perdut la feina " , apunta Buch . Tot i això , assegura , "no és acceptable cap tipus de protesta violenta , per molt malament que a algú li pugui asseure perdre la feina " .
"Amb la sentència que obligava a readmetre a tots els treballadors i per tant a tenir una plantilla de 1.700 treballadors, que hagués estat tan gran com Telecinco , Antena 3 i la Sexta juntes , era una televisió inviable , amb un cost inviable i insostenible " .
Els sindicats i treballadors de la casa han desmentit fins a la sacietat aquests càlculs , permanentment utilitzats pel Consell en el seu argumentari per defensar el tancament. Segons ells , Canal 9 tenia menys empleats que únicament , per exemple , Antena 3 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS