dilluns, 25 de novembre del 2013

Sánchez - Camacho compara Ciutadans amb la CUP : " Crida molt i parla molt, però no té gestió de govern" . La líder del PP català carrega durament contra Ciutadans , després que l'última enquesta de la Generalitat auguri que els liberal- progressistes superen els conservadors . Segons la senadora , Ciutadans "serà pegats " i còpia idees del PP i del PSC , i és un partit en què el PP no pot confiar .






La presidenta del PP català i diputada autonòmica ha carregat , aquest dissabte , contra Ciutadans en considerar , al seu parer, que la formació liberal- progressista no presenta propostes ni un programa clar , i per això estima que aquests no són una opció política perquè Catalunya i Espanya surtin de la crisi .
Alícia Sánchez - Camacho ha reaccionat així després que l'última enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió ( CEO ) de la Generalitat auguri que Ciutadans es podria situar com la tercera força política al Parlament autonòmic , superant PSC ( quarta ) i PP ( cinquena ) , i només per darrere de CiU i ERC .
"Serà pegats "
Segons Sánchez - Camacho , la societat vol propostes i solucions per sortir de la crisi i no creu que Ciutadans sàpiga com mantenir l'Estat de benestar ni garantir la sanitat i l'educació a Catalunya . Per a la dirigent popular , el PP català està rebent " un vot de càstig " per part dels ciutadans ja que , des del Govern , s'estan prenent decisions complicades en moments difícils .
" De la crisi no se surt amb discursos , se surt amb gestió política de govern i Ciutadans no té, ni tindrà , ni sap tenir gestió política de govern" , ha defensat la també senadora , que ha definit a la formació que lidera Albert Rivera com un partit que " va a pegats " i còpia idees del PP i dels socialistes , un partit en què el PP no pot confiar .
En aquesta línia , Sánchez - Camacho ha assenyalat que els votants haurien de saber que Ciutadans no és un partit de dretes , sinó socialdemòcrata , i que està "a favor de l'avortament i d'un projecte socialista " . Així , la líder del PP català ha comparat Ciutadans amb la CUP : " Crida molt i parla molt" , però amb el seu discurs no durà a Espanya , ni a Catalunya , a la recuperació econòmica .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS