dilluns, 25 de novembre del 2013

El portaveu de Ciutadans, Matías Alonso , veu un " insult a la intel · ligència" que Mas compari la independència índia amb el procés català .





El portaveu de Ciutadans, Matías Alonso , ha titllat aquest dilluns d '"insult a la intel · ligència " que el president de la Generalitat , Artur Mas , compari el moviment per la independència de l'Índia amb el procés sobiranista català .

   
En roda de premsa , ha reaccionat així després que Mas hagi afirmat que el moviment independentista i la lluita de Gandhi són per a ell una " inspiració " en el seu viatge oficial a l' Índia.

   
Alonso li ha recordat que el moviment independentista a l'Índia , que era una colònia britànica , no va ser pacífic : "Hi va haver molta sang i guerres , així que comparacions cap . Comparar el que passa a Catalunya amb el que va passar a l'Índia és molt dolenta comparació " .

   
Després de destacar que Gandhi els mereix tota la seva admiració , ha acusat també a Mas de jugar " a fer política exterior com a cap d'Estat" , de manera que l'ha emplaçat a abandonar aquesta actitud ja limitar-se a defensar els interessos econòmics de Catalunya .

   
Així , segons Alonso , el president de la Generalitat ha de complir amb el que dicta l'Estatut i interessar per l'àmbit econòmic i pel que fan les empreses catalanes a l'Índia , però no per impulsar el procés sobiranista .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS